Bucegi Winter Race 2015, anulat din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut, BWR a a început de mărţişor pe traseul de creastă, cu start din zona Padina
Anul trecut, BWR a a început de mărţişor pe traseul de creastă, cu start din zona Padina

Competiţia sportivă "Bucegi Winter Race 2015" a fost anulată din cauza vremii nefavorabile de la peste 1600 de metri altitudine. Concursul ar fi trebuit să înceapă sâmbătă, 7 martie, însă organizatorii au decis să o amâne pentru luna aprilie.

"Stimaţi competitori, concursul Bucegi Winter Race 2015, programat pentru data de 7 martie, ora 9.00, se va amâna pentru data de 4-5 aprilie. Am luat această decizie înţeleaptă, zicem noi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile anunţate pentru acest weekend", au putut citi pe Facebook, participanţii. 

Bucegi Winter Race 2015 este o competiţie de schi de tură care se desfaşoară în Munţii Bucegi, pe traseul de creastă, cu start din zona Padina, în primul weekend din luna Martie. Prima competiţie a fost organizată in februarie 2010 si de atunci, în fiecare an, schiori din toată ţara paticipă la acest concurs.

BUCEGI WINTER RACE

Editia a V-a  2015ar fi trebuit să se sefăşoare sâmbată, 7 Martie, cu start/sosire în aceeaşi zonă Padina, având o lungime de aproximativ 25 km şi 1500m diferenţă de nivel în urcare. 

Anul trecut, BWR a a început de mărţişor pe traseul de creastă, cu start din zona Padina. 

Prima competiţie a fost organizată in februarie 2010 si de atunci, în fiecare an, schiori din toată ţara paticipă la acest concurs considerat a fi cel mai dificil din România. Traseul a fost: START-CAB. PADINA, Şaua Strunga-P1, Stâna din Colţii Ţapului-P2, Stâna din Şugări-P3, Piciorul Babelor-Cabana Babele- P4, Plaiul lui Păcală, SOSIRE-CAB.PADINA

CITEŞTE ŞI:

Bucegi Winter Race, ediţia a V-a, începe în martie

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite