Bărbat prins că a furat instalaţia de Crăciun care trebuia montată în Târgovişte

0
0

Un bărbat de 44 de ani din Târgovişte a fost prins că a furat 100 de metri din instalaţia luminoasă care urma să fie montată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte, potrivit Agerpres.

Târgoviște. FOTO Corina Slămnoiu
Târgoviște. FOTO Corina Slămnoiu

Cercetările sunt efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c., ar fi sustras două cutii ce conţineau 100 metri de bandă led, instalaţie care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgovişte”, precizează IPJ Târgoviște.

Hoțul nu s-a rezumat la decorațiuni

Hoțul a sustras însă şi alte bunuri.

Totodată, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie a.c., prin secţionarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume şi articole de vestimentaţie de la un stand pentru comercializare din municipiul Târgovişte", precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că acelaşi bărbat, în luna septembrie, ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante, cauciucuri de iarnă şi un troler.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventiv.

S-a întâmplat și în alte localități

În urmă cu câțiva ani și la Făgăraş s-au furat ornamentele de Crăciun
După ce, în nenumărate rânduri, oamenii din cartierul Combinat le-au cerut autorităţilor locale să monteze şi în zona lor ornamente de sărbători, acest lucru s-a întâmplat. Dar când edilii s-au adunat să aprindă luminile oraşului, cartierul Combinat a rămas în beznă. Hoții dăduseră iama în luminițele și decorațiunile de Crăciun. Practic, toate instalaţiile de pe stâlpi au fost distruse sau furate.

Majoritatea localităților care s-au pregătit de sărbători deschid în aceste zile târgurile de Crăciun, iar Poliția Locală e cu ochii pe ornamente.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri