Bărbat plecat de la petrecerea surorii sale, lovit în plin de o maşină, pe DN 71

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs pe DN 71, în Ulmi. FOTO: C.S
Accidentul s-a produs pe DN 71, în Ulmi. FOTO: C.S

Un bărbat de 64 de ani din Târgovişte a fost accidentat grav de un autoturism, luni seara, 15 august, pe DN 71, la ieşire din Târgovişte. Bărbatul venea de la ziua surorii sale şi ar fi traversat drumul pentru a ajunge la taxi în momentul în care a fost acroşat.

Accidentul a avut loc pe DN71, Târgovişte - Bucureşti, în localitatea Ulmi. Bărbatul ieşea de pe strada pe care locuieşte sora lui, căreia îi serbase ziua de naştere. Din primele informaţîi bărbatul ar fi traversat şoseaua pentru a ajunge la taxiul care urma să îl ducă acasă, însă a fost lovit violent de un autoturism. 

„A plecat de la mine şi nu a trecut mult şi m-a sunat vecina că să vin încoace că l-a călcat maşina pe fratele meu. Pe aici nu se uită nimeni cum merge cu maşina. Consumase ceva alcool, dar puţin, nu aşa ca să fie beat”, a povestit sora lui.

Şoferul spune că nu l-a văzut pe bărbat şi că a apărut de nicăieri. Ba mai mult, martorii spun că a fost evitat la mustaţă, de o altă maşină, cu câteva secunde înainte de accident, de un alt autoturism. 

„A ieşit direct de pe partea cealaltă, din sens opus. Nişte fete, care veneau de pe sens opus cu maşina, l-au evitat şi a ieşit direct în faţa mea. Pur şi simplu a ieşit în faţă”, a relatat şoferul.

Oamenii care locuiesc în zona se plâng că în zonă se circulă cu viteză foarte mare. Spun că astfel de accidente se întâmplă frecvent şi că ar trebui luate măsuri. 

accident ulmi


Accidentul s-a produs pe DN 71, în Ulmi. FOTO: C.S. 

accident ulmi

Accidentul s-a produs pe DN 71, în Ulmi. FOTO: C.S. 

„Am auzit doar frâna, şi bum! Atât. Se întâmplă des accidente aici, da. Şi seara, motocicletele vin cu viteză şi nu opresc. Schimbă turaţia la motor. Nu sunt indicatoare ca pe centura Bucureştiului. Noi acolo avem trecere stânga-dreapta, avem biserică în ANL-uri şi nu putem ieşi decât foarte greu”, spune localnicii.

Victima a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, cu multiple fracturi. 

În urma testării a fost descoperit şi cu o alcoolemie de 0.84 la mie. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările să stabilească dacă şoferul autoturismului a circulat cu viteză sau nu şi cine se face vinovat de producerea accidentului.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Poliţişti bătuţi în stradă. Scandal monstru la înmormântarea fetiţei de 13 ani lovită mortal, pe trecere, de un şofer vitezoman VIDEO

Fată de 13 ani, accidentată mortal pe trecerea de pietoni, în Târgovişte. Şoferul, un tânăr de 22 de ani VIDEO

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite