Bărbat găsit mort pe uliţă, într-un sat din Dâmboviţa. Criminalul a fost prins datorită camerelor de supraveghere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
crima ratoaia

O crimă oribilă a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Răţoaia din judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 66 de ani a fost găsit fără suflare, în mijlocul drumului.

Bărbatul a fost înjunghiat, iar făptaşul a fugit. Principalul suspect ar fi un tânăr de 20 de ani, care a fost reţinut de oamenii legii. 

Momentul în care făptaşul fuge de la locul crimei a fost prins şi pe camerele de supraveghere din sat.

Bărbatul a fost găsit în jumătatea drumului de către un şofer care trecea pe acolo. Şoferul a fost şi cel care a sunat la 112. La scurt timp oamenii legii au sosit şi au constatat că este vorba de o crimă prin înjunghiere.

Bărbatul ucis locuia singur. Nu a fost căsătorit niciodată şi că nu avea nici copii. Nimeni nu vede vreun motiv că cineva să îl omoare mai ales că era un om liniştit, care nu a creat niciodată probleme. 

În ultimele zile, vecinii spun că l-au auzit cum se certa cu un vecin mult mai tânăr, care a devenit şi principalul suspect.

   

„Poliţiştii au identificat cadavrul unui bărbat de 66 ani, care prezenta o plaga înjunghiată. A fost constituită echipa complexă de cercetare, care, în urma activităţilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, au identificat un bărbat de 20 de ani, din comuna Bucşani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile sa fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive”, a precizat IPJ Dâmboviţa. 

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. 

Pe aceeaşi temă: 

Crimă oribilă într-un sat din Dâmboviţa. Un patron şi-a ucis mama, bolnavă de Covid şi apoi s-a spânzurat. Ce bilet a lăsat 

Monstrul din Cojasca, arestat preventiv. Şi-a ucis nepoata de doar 6 anişori, ca să se răzbune pe fratele său VIDEO

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite