O tânără fotomodel, găsită moartă în faţa unui spital din SUA. Tatăl ei o învăţase cum să omoare o persoană cu un pix

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Mister neelucidat încă în cazul morţii fotomodelului Christy Giles, în vârstă de 24 de ani, găsită decedată pe data de 13 noiembrie, în faţa spitalului din Culver City, Los Angeles. Potrivit oficialilor americani, pe corpul tinerei nu au fost găsite răni. Totodată, mama fetei susţine că fiica ei a fost antrenată de tată ei, fost militar în Irak, şi că s-ar fi luptat feroce cu orice atacator.

Mama lui Cristy, Dusty Giles, crede că fiica ei şi prietena ei Hilda Marcela Cabrales-Arzola, în vârstă de 26 de ani, nu au ajuns niciodată la petrecerea la care se îndreptau pentru că au fost drogate şi agresate sexual, potrivit The Sun.

„Fiica mea este fiica unui ofiţer de poliţie militară, tatăl ei Leslie a servit în Irak. Fiicele mele au fost învăţate cum să omoare o persoană cu un pix. Fiica mea s-ar fi luptat ca naiba şi, din înţelesul meu, vorbind cu medicul şi asistenta de la urgenţe, nu au văzut vânătăi vizibile, zgârieturi sau vreun indiciu al unei altercaţii”, a mai spus mama tinerei. 

Cele două tinere au fost la petrecere, vineri seara, la Soho House din West Hollywood, înainte de a fi invitate la o petrecere în Hollywood Hills de un bărbat pe care Hilda îl cunoştea. 

Potrivit familiei tinerei, imaginile transmise de CCTV arată că ea a fost aruncată în faţa spitalului în jurul orei 17.00 de trei bărbaţi în negru şi cu bandane care conduceau o maşină cu plăcuţele de înmatriculare scoase.

Doar două ore mai târziu, Hilda, a fost descoperită la un spital din West LA în stare critică. 

Dusty a afirmat că soţul lui Christy, Jan Cilliers, a putut accesa înregistrările telefonice ale fetei, iar utimul mesaj text trimis de fiica sa a fost sâmbătă la ora 5:38, când i-a scris Hildei: „Hai să plecăm de aici”, şi un emoji cu ochii mari.

Hilda a răspuns „Da” şi i-a scris înapoi să comande un Uber.

„Singura modalitate prin care aceşti bărbaţi ar fi reuşit să le ţină pe fiica mea şi pe Hilda timp de peste 10 ore ar fi fost să le dea droguri şi poate să le ţină legate”, a spus Dusty. 

„Fiica mea a acceptat să plece şi a sunat la Uber. Aceasta este ultima dată când ştim că Christy era în viaţă. Fetele, evident, nu vorbeau cu voce tare în faţa acestor tipi, îşi trimiteau mesaje. Cred că le-au drogat şi probabil le-au şi violat”, a continuat Dusty.

„De ce aştepţi 10 ore până când moare ca să o arunci pe un trotuar, să-ţi scoţi plăcuţele de înmatriculare, să-ţi ascunzi faţa? „Urmărea ceva, ceva nu are logică” a afirmat femeia.

Familia lui Christy a spus că rapoartele toxicologice au arătat că a fost găsită heroină în sistemul Hildei, dar încă aşteaptă rezultatele raportului toxicologic al modelului şi testul pentru viol. 

 „Fiica mea nu a consumat heroină în viaţa ei. Are un verişor care a consumat heroină odată şi după a devenit dependent. A intrat şi a ieşit din dezintoxicare de două ori. Ea este foarte aproapiată de el şi a fost supărată că el a făcut asta”, a mai spus Dusty.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite