Bărbat arestat preventiv după ce a încălcat un ordin de protecţie care îi interzicea să se apropie de mama sa

0
Publicat:

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile, după ce a încălcat un ordin de protecţie care îi interzicea să se apropie de mama lui. Poliţiştii au fost sesizaţi că tânărul, în vârstă de 22 de ani, şi-a ameninţat mama faţă de care fusese violent anterior.

Bărbat arestat. FOTO Arhivă
Bărbat arestat. FOTO Arhivă

IPJ Dâmboviţa a anunţat, sâmbătă, că tânărul a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind inculpat pentru infracţiuni de ameninţare și încălcarea unui ordin de protecţie este din localitatea Decindeni.

Pe numele său fusese emis un ordin de protecţie care îi interzicea să se apropie de mama lui, însă acesta a ignorat interdicţiile, a mers la femeia de 43 de ani şi a ameninţat-o.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, faptă prevăzută de art. 206 din Codul Penal, și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor prevăzute de art. 38 și dispuse prin ordinul de protecție, faptă prevăzută de art. 47 din Legea nr. 217/2003”, a precizat IPJ Dâmbovița.

El a fost prezentat Judecătoriei Târgovişte, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Scandal monstru creat de un bărbat în Moreni

Totul s-a întâmplat în urmă cu trei ani, când, polițiștii din cadrul Secţiei Nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 44 de ani, din Vlădeni, provoacă scandal la domiciliu.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări s-a stabilt că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul şi-ar fi lovit mama în zona feţei şi ar fi distrus două ferestre.

Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un alt bărbat de 63 de ani, din Ocniţa, are un conflict cu mama sa.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul, pe fondul consumului de alcool, ar fi distrus geamurile de la uşa de acces în locuinţă. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, totodată, fiind întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Ulterior, faţă de acesta, Judecătoria Moreni a dispus emiterea unui ordin de protecţie pentru o perioadă de 2 luni”, spun oamenii legii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite