Balanţa conturilor bancare în campania electorală -  Roşca Stănescu vs Adrian Rădulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roşca Stănescu vs Adrian Rădulescu
Roşca Stănescu vs Adrian Rădulescu

Printre cele mai echilibrate din perspectiva financiară este bătălia pe scaunul de senator din colegiul 2 Dâmboviţa. Aici, liberalul Sorin Roşca Stănescu, proprietar de terenuri în Ilfov şi de afaceri în media, agrement şi publicitate concurează cu fostul secretar de stat PDL Adrian Rădulescu, acţionar în 12 companii cu profil agricol şi investitor în proprietăţi imobiliare.

Dacă Stănescu are trei terenuri de peste 5.000 mp în Ilfov, o casă de vacanţă, o şalupă, un BMW Z4 şi un skijet, Rădulescu stă la fel de bine la capitolul investiţii imobiliare: şapte terenuri agricole în Bucureşti, Ilfov, Prahova, Braşov, Constanţa, casă la Mogoşoaia şi apartament în Ilfov, o casă de vacanţă în Poiana Braşov şi alta în Costineşti.

Candidatul ARD conduce un Mercedes C220, are active financiare de 85.500 de euro, investiţii în agricultură şi viticultură, plus 500.000 de euro daţi cu împrumut unor rude şi cunoştinţe.

Roşca Stănescu, de cealaltă parte, ţine cea mai parte a banilor pe numele copiilor săi minori. Are în schimb bijuterii şi obiecte de artă de 250.000 de euro şi o colecţie de 20 de ceasuri însumând 30.000 de euro.

 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite