Atac la baionetă între Ţuţuianu şi Vladu, pe tema Companiei de Apă: "să se uite în oglindă să vadă cât e de urât"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa este subiect de scandal între liderii politici ai judeţului. După ce s-au acuzat reciproc de faptul că nu au fost în stare să facă din CATD o companie "sănătoasă" aceştia au trecut la atacuri personale. Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, declara că societatea este scena unor găşti constituite de-a lungul timpului şi că acolo ar trebui făcută curăţenie.

“După trei ani în care a orchestrat epurări politice agresive, înlocuirea specialiştilor cu lipitorii de afişe, iar contractele au fost acordate firmelor de casă – acţiuni cu consecinţe dintre cele mai grave - preşedintele CJD se aşază în banca acuzatorilor, încercând să se distanţeze de dezastrul pe care l-a patronat cu toată forţa politică pe care a deţinut-o. PNL a atras permanent atenţia că la Compania de Apă se petrec fapte grave şi că a fost pusă la dispoziţia clientelei, împotriva dâmboviţenilor”, a precizat deputatul Iulian Vladu, co-preşedintele PNL Dâmboviţa.

"să se uite în oglindă să vadă cât e de urât" 

Adrian Ţuţuianu a declarat, într-o conferinţă de presă, că Vladu nu înţelege nimic din Compania de Apă şi că ar trebui să comenteze despre CATD după ce se uită în oglindă.  

image

"Domnul Vladu nu ştie despre ce vorbeşte, nu înţelege nimic din Compania de Apă. Domnul Vladu ar trebui să-şi asume că, în perioada 2008-2013, CATD a fost condusă de cei desemnaţi de PDL, cu rezultatele pe care le cunoaşteţi: mărirea preţului la apă şi canal, punerea în pericol a POS-ului 1 de Mediu, achiziţii făcue cu încălcarea legii, pierderea unor sume importante, sunt în litigiu etc. Trebuie să-şi asume situaţia cumpărării de echipamente de protecţie la preţ de costum de lux şi tot domnul Vladu va trebui să-şi asume lucrurile pe care le constatăm noi astăzi, că sunt cartiere, blocuri, străzi care nu sunt racordate la apă sau sunt racordate nelegal sau sunt racordate şi nu plătesc nimic. După ce îşi face propria analiză, să se uite în oglindă să vadă cât e de urât şi să comenteze despre lucrurile astea când are şi rezolvări. E foarte uşor să faci pe deşteptul pe ceva pentru care n-ai nicio răspundere şi n-ai făcut nimic niciodată. L-aţi auzit vreodată pe Vladu între 2008-2012 să spună ceva despre Compania de Apă? L-aţi auzit pe domnul Caracota să spună ceva până acum de curând? A fost membru în CA al CATD. Erau 2,3 de la cabinetul lui Florin Popescu", a declarat preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu.

Vladu: Ţuţuianu nu-şi poate depăşi condiţia de politician mărunt

image

"Am luat act de reacţia plină de ură a dlui Ţuţuianu la comunicatul meu de ieri, prin care solicit ca instituţiile statului să demareze verificări asupra întregii activităţi a Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Constat, cu mâhnire, că dl Ţuţuianu Adrian, preşedintele Consiului Judeţean Dâmboviţa şi al PSD, nu-şi poate depăşi condiţia de politician mărunt, care gândeşte mărunt şi care acţionează mărunt. Văzând cum se exprimă şi ce raţionamente penibile aduce în faţa opiniei publice, neputându-se dezlipi de trecut şi de ”greaua moştenire”, neputând să-şi asume nicio responsabilitate, deşi conduce de 3 ani (JENANT!), înţelegem de ce în judeţul Dâmboviţa nu sunt investiţii, nu există viziune, iar oamenii sunt mai săraci în fiecare zi. Dl Ţuţuianu şi-a pus limite prea strâmte pentru proiectele mari de care are nevoie acest judeţ şi cred că, în curând, îşi va lua o binemeritată pauză", a spus Vladu într-un comunicat de presă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite