Articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte contrafăcute, confiscate de poliţiştii din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un agent economic, bănuit de nerespectarea regimului mărcilor şi indicaţiilor geografice, este cercetat de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice

Potrivit IPJ Dâmbpviţa, marţi, 5 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat un control la un agent economic pe linia verificării respectării legislaţiei în domeniul protecţiei mărcilor şi indicaţiilor geografice.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că reprezentantul legal al societăţii comerciale deţinea în vederea comercializării 95 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile în cauză prezentau însemnele unor mărci înregistrate, însă bărbatul nu deţinea pentru acestea documente justificative de provenienţă şi autenticitate. Pe numele bărbatului de 46 de ani, din Găeşti, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 90 alin.a lit.b din Legea 84/1998 privind protecţia mărcilor şi indicaţiilor geografice”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Articolele descoperite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite