ANI: Consilier local din Dâmboviţa, incompatibil şi în conflict de interese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Vulcana-Pandele, din judeţul Dâmboviţa, Valeriu Rădulescu se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 18 iunie 2008
Consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Vulcana-Pandele, din judeţul Dâmboviţa, Valeriu Rădulescu se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 18 iunie 2008

Un consilier local din judeţul Dâmboviţa a fost găsit incompatibil şi în conflict de interese de natură administrativă de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Vulcana-Pandele, din judeţul Dâmboviţa, Valeriu Rădulescu se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 18 iunie 2008, întrucât, în perioada exercitării mandatului de Consilier local în cadrul C.L. al Comunei Vulcana-Pandele, Jud. Dâmboviţa, S.C. EMIROX S.R.L. (societate al cărei administrator este) a încheiat un contract de prestări servicii şi un număr de 13 facturi fiscale cu Primăria Comunei Vulcana-Pandele, în valoare totală de 44.975 Lei (TVA inclus).

”Prin semnarea contractului şi emiterea facturilor fiscale, prin intermediul societăţii al cărei administrator este şi, totodată, prin votarea adoptării de către acesta a hotărârilor privind aprobarea bugetelor C.L. al Comunei Vulcana-Pandele, Jud. Dâmboviţa, pentru anii 2010, 2011 şi 2012, Valeriu Rădulescu a încălcat şi regimul juridic al conflictului de interese în materie administrativă”, se arată într-un comunicat de presă al ANI.

De asemenea, ANI a precizat că Rădulescu a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază şi că acesta nu a depus la dosarul de evaluare puncte de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite