Alevia donează suplimente în valoare de 1.000 de euro Spitalului Judeţean Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alevia

Alevia, compania românească specializată în producţia de suplimente alimentare, ceaiuri, creme şi gustări sănătoase, lansează campania „Gânduri de bine”, prin care se alătură luptei împotriva Covid-19 şi demersurilor de sprijinire a cadrelor medicale.

Ca parte din campanie, Alevia donează 600 de cutii cu suplimente în valoare de 1.000 de euro către medicii Spitalului Judeţean Târgovişte. Astfel, Alevia se alătură Asociaţiei ZI de BINE în îndeplinirea obiectivului acesteia de a crea un #scutpentruspitale.

În total, prin această campanie Alevia donează 6.000 de cutii cu suplimente ce vor ajunge la medici din zece spitale din oraşele: Bucureşti, Suceava, Fălticeni, Piatra Neamţ, Târgovişte, Târgu Mureş, Braşov, Deva, Arad, Baia Mare. Valoarea totală a donaţiei este de 10.000 de euro. Fiecare din cele zece spitale va primi câte 500 de cutii cu vitamina C şi 100 de cutii cu suplimentul Calciu, Magneziu+Vitamina D.  

alevia

Totodată, Alevia a lansat pe pagina de Facebook.com/AleviaRomania/ o invitaţie prin care îi roagă pe români să trimită un gând de bine medicilor care sunt în linia întâi de luptă împotriva virusului. Toate mesajele vor fi colectate şi trimise la spitale pentru a fi citite de către medici.

„Cu siguranţă grija, spiritul de întrajutorare, responsabilitatea şi implicarea în comunitate sunt cel mai bine reprezentate în această perioadă. Una cu multe încercări pentru cadrele medicale, care sunt expuse la eforturi psihice şi fizice de neimaginat. Ne gândim la medicii noştri şi la cum putem veni cel mai bine în sprijinul lor cu produsele noastre, astfel încât să se simtă protejaţi. Mai mult decât atât, credem în puterea gândurilor bune, de aceea odată cu suplimentele alimentare, vor ajunge la medici şi mesajele strânse pe pagina de Facebook Alevia în campania «Gânduri de bine». Ne-am bucurat să vedem că mulţi români au dat curs invitaţiei noastre de a transmite un mesaj de încurajare, de apreciere sau de susţinere pentru cadrele medicale din ţară”, spune Dr. Florin Mitocaru, Director General Alevia.

Vitamina C este unul dintre principalii aliaţi ai organismului pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar, ce contribuie la reducerea oboselii şi extenuării, la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Totodată, combinaţia de calciu, magneziu şi vitamina D este recomandată ca adjuvant în insomnie, depresie, stres, stări de anxietate şi nervozitate, migrene, oboseală.

Alevia (www.alevia.com.ro) este o companie românească înfiinţată în 1994, specializată în producţia de suplimente alimentare, ceaiuri, creme şi gustări sănătoase. 

Asociaţia Zi de Bine (https://zidebine.ro/), curator de cauze sociale, are scopul de a sprijini oameni aflaţi în situaţii vulnerabile, creând notorietate în jurul unor cauze ignorate. Într-un an sunt susţinute 12 ONG-uri cu 12 cauze, câte una în fiecare lună. Fiecare cauză se implementează cu ajutorul unui ONG partener în maximum 30 de zile, apelând la sărbătoriţii lunii pentru donaţii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite