Alegeri prezidenţiale 2014. Adrian Ţuţuianu (PSD) are şase aliaţi care sprijină candidatura lui Victor Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii a 7 partide din Dâmboviţa, în frunte cu Adrian Ţuţuianu au ţinut să îşi arate "muşchii" cu cinci zile înainte de turul doi. Cu ţoţii şi-au arătat susţinerea totală pentru candidatul Victor Ponta, chiar dacă, unii dintre ei, îl "înjurau" în urmă cu ceva timp.

Cei 7 sunt Adrian Ţuţuianu – PSD Dâmboviţa, Georgică Dumitru - PC Dâmboviţa, Radu Marian – UNPR Dâmboviţa, Cosmin Bozieru – PPDD Dâmboviţa, Mircea Nistor – PLR Dâmboviţa, Vasile Moise Deju – Partida Romilor Dâmboviţa şi George Ţîncu – PRM Dâmboviţa. 

Cu toţii îl vor pe Ponta preşedinteiar ţinta lor este obţinerea unui scor de minim 65% în cel de-al doilea tur de scrutin.  

"Mulţumesc tuturor liderilor organizaţiilor judeţene ale partidelor politice prezente alături de PSD şi Victor Ponta. Îi invit pe toţi dâmboviţenii să se prezinte la vot pentru că este un drept câştigat cu greu în 1989, un drept pentru care mulţi români au murit. Sunt sigur că toate forţele politice prezente la această masă vor depune eforturi pentru ca Victor Ponta să fie preşedintele României. Împreună cred că putem să facem un scor care să ne plaseze, ca judeţ, în primele la nivel naţional şi care să ne aducă nouă suficientă forţă pentru a cere în continuare Guvernului, preşedintelui României, sprijin pentru proiectele majore pe care le are Dâmboviţa. Avem foarte multe lucruri de rezolvat, foarte multe probleme de acoperit în următorii doi ani, avem de îndreptat o situaţie economică care nu este foarte bună, de recuperat rămânerile în urmă ale acestui judeţ”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite