Al doilea câştigător-fantomă la Loto 6/49, din Găeşti, nu şi-a revendicat premiul. Teoria unui fost angajat: „Câştigătorul a fost inventat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre câştigătorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un bărbat de aproximativ 50 de ani, şi-a ridicat cecul de la Loterie, la 14 ianuarie 2016
Unul dintre câştigătorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un bărbat de aproximativ 50 de ani, şi-a ridicat cecul de la Loterie, la 14 ianuarie 2016

Dacă despre primul câştigător din Găeşti care a pus mâna pe marele premiu de la Loto 6/49 se ştie că a revendicat banii, asupra celui de-al doilea planează, încă, misterul total. Un fost angajat al Loteriei Române spune că agenţia l-a inventat pe cel de-al doilea pentru a-şi însuşi premiul.

Nici până astăzi norocosul care a pus mâna pe cele trei milioane de euro la tragerea din 30 decembrie 2015, nu a venit să-şi revendice premiul. Astăzi se împlines 90 de zile de la câştig şi mai sunt doar câteva ore până când premiul poate fi revendicat.

"A fost inventat" 

Sorin Constantinescu, consilierul personal al lui Dan-Alexandru Ghiţă, fost director la Loteria Română, lansează o ipoteză-şoc. ”Nici nu-şi va ridica premiul vreodată pentru că nu există, a fost inventat. De la început am afirmat că omul care a câştigat, de fapt a pierdut jumătate din sumă”, a declarat Constantinescu, la România TV. 

Fostul angajat al instituţiei acuză că Loteria Română ar fi minţit ca să-şi însuşească banii.

gaesti loto



Pe de altă parte, cei de la Loterie se apără şi spun că toţi cei care vor face acuzaţii nefondate vor fi daţi în judecată. 

Nu s-a prezentat câştigătorul biletului cu nr. 115, jucat în data de 22.12.2015, la ora 15:55:11. Ultima zi în care posesorul îşi putea ridica câştigul este 29.03.2016. Biletele de joc sunt nenominale şi nu cunoaştem identitatea câştigătorilor până când aceştia nu se prezintă cu biletele, în original. Cel mai mare premiu neridicat din istoria recentă a Loteriei este de 1,9 milioane de lei şi a fost câştigat la 30.12.2013”, au precizat reprezentanţii instituţiei. 

Un câştigător identificat 

Unul dintre câştigătorii premiului de peste 16 milioane de lei la Loto 6/49, un bărbat de aproximativ 50 de ani, şi-a ridicat cecul de la Loterie, la 14 ianuarie 2016, acesta spunând că a ales biletul norocos în Ajunul Crăciunului, de pe panoul cu bilete gata completate de la o agenţie din Găeşti. 

"Crede în tine şi Dumnezeu te va ajuta. Viaţa îţi rezervă surprize pe care nu le aştepţi. Loto îţi rezervă şi ţie o surpriză dacă şi tu crezi în şansa pe care o ai", a spus câştigătorul marelui premiu la extragerea din 30 decembrie 2015.

Norocosul câştigător al unuia dintre premiile în valoare de 16.161.917 lei nu a dorit să-şi facă publică identitatea, Loteria precizând că acesta are în jur de 50 de ani, este un jucător fidel la Loto 6/49, "un om gospodar şi un familist convins". Acesta a mai câştigat o singură dată la loto, un premiu în valoare de 600 de lei.

gaesti loto

Bărbatul a ales biletul norocos în Ajunul Crăciunului, de pe panoul cu bilete gata completate din agenţia loto 15-013 din Găeşti, unde acesta nu obişnuia să joace, el depunând bilele de obicei la cealaltă agenţie din oraş. La începutul anului, bărbatul a mers la agenţie să-şi verifice biletul şi a aflat că este unul dintre cei doi mari câştigători.

Loteria a organizat trageri speciale de Anul Nou, jucătorii putând participa, cu acelaşi bilet, la tragerea principală şi la cea specială. La tragerea Loto 6/49 suplimentară, la categoria I, s-au înregistrat doua câştiguri a câte 16.161.917 lei fiecare. 

Biletele au fost jucate la agenţia 15-013 din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, în 22 decembrie şi în Ajunul Crăciunului. Au fost completate cu câte trei variante simple la Loto 6/49 şi două variante la Noroc.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite