Adrian Ţuţuianu a dezvăluit traseul pe care îl va urma după revocare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe 5 noiembrie, Consiliul Executiv al PSD a votat pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi a lui Marian Neacşu. FOTO: George Enache
Pe 5 noiembrie, Consiliul Executiv al PSD a votat pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi a lui Marian Neacşu. FOTO: George Enache

Adrian Ţuţuianu, rămas fără calitatea de membru PSD, dar şi fără funcţiile deţinute în partid şi Senat, unde a ocupat postul de vicepreşedinte, a anunţat că nu va abandona lupta de reîntoarcere în sânul formaţiunii politice.

„A fost o onoare pentru mine să fac parte din conducerea Camerei Superioare, o instituţie care a dovedit, nu de puţine ori, că nu şi-a uitat rolul pe care Alexandru Ioan Cuza i l-a conferit atunci când a instituit o nouă Cameră parlamentară (alături de Adunarea Deputaţilor) - acela de corp ponderator, factor de echilibru”, a scris pe pagina sa de Facebook, senatorul Adrian Ţuţuianu.

Acesta a mai precizat că va acţiona, în continuare, ca parlamentar independent.

„Voi acţiona în continuare ca parlamentar independent, până când voi parcurge toate căile statutare şi judiciare necesare reîntoarcerii în Partidul Social Democrat. Voi fi la fel de bătăios şi responsabil şi voi susţine toate iniţiativele pentru care am luptat în campania din 2016. Toate proiectele judeţului şi tot programul #Dâmboviţa2025 vor fi prioritare în acţiunile viitoare. Rămân acelaşi Adrian Ţutuianu dedicat cauzelor comunităţii, dedicat oamenilor”, a mai spus acesta.

Pe 21 noiembrie, Adrian Ţuţuianu a fost revocat din funcţia de membru al Biroului Permanent şi vicepreşedinte al Senatului, ca urmare a excluderii acestuia din PSD. Senatorii l-au numit în funcţia de vicepreşedinte pe social-democratul Şerban Valeca.

Senatorii au votat revocarea lui Adrian Ţuţuianu din funcţia de vicepreşedinte, 53 fiind „pentru” revocare, 9 senatori „împotrivă” şi 14 s-au abţinut de la vot.

De asemenea, senatorii l-au numit în funcţia de vicepreşedinte al forului superior pe Şerban Valeca, la propunerea PSD.

Pe 5 noiembrie, Consiliul Executiv al PSD a votat pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi a lui Marian Neacşu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite