Adrian Rădulescu nu mai vrea la şefia PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Initial, pentru presedintia partidului s-au inscris 5 candidati: Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Adrian Radulescu si Gelu Visan
Initial, pentru presedintia partidului s-au inscris 5 candidati: Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Adrian Radulescu si Gelu Visan

Elena Udrea a fost aleasa, sambata, in cadrul Congresului PMP, in functia de presedinte al partidului. Ea a obtinut 742 voturi, in timp ce contracandidatul sau Daniel Funeriu a intrunit 209 voturi.

"Sunteti cei mai buni si meritati cea mai buna echipa de conducere. Va promit ca vom schimba impreuna clasa politica, va promit ca vom conta in alegerile prezidentiale din aceasta toamna si vom fi primul partid din Romania in 2016", a spus ea dupa anuntarea rezultatului.

Initial, pentru presedintia partidului s-au inscris 5 candidati: Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Adrian Radulescu si Gelu Visan.

Adrian Radulescu a anuntat, insa, sambata dimineata, inainte de inceperea congresului, ca se retrage din cursa pentru sefia partidului si ca o sustine pe Elena Udrea. 

Tot sambata au fost alesi si vicepresedintii PMP si s-au stabilit domeniile de activitate ale acestora: Stefan Vlaston (Strategii si relatii politice), Marin Anton (Politici publice), Nicolae Ivaschescu (Resurse umane), Florian Staicu (Comunicare si imagine), Gabriel Berca (Administratie), Florin Secara (Relatii cu mediul de afaceri si patronate), Petru Movila (Relatia cu societatea civila si sindicatele), Eugen Tomac (Romanii de pretutindeni) si Cristian Preda (Relatii internationale).

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite