A cedat şi Carmen Marcu. Directorul medical al Spitalului Judeţean şi-a dat demisia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Marcu, director medical al Spitalului Judeţean Târgovişte
Carmen Marcu, director medical al Spitalului Judeţean Târgovişte

Seria demisiilor din funcţiile de conducere de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte a continuat şi în zilele de week-end! Directorul medical al unităţii sanitare, dr. Carmen Marcu şi-a scris demisia, urmând exemplul managerului Lavinia Ionescu. Demisia, care era de altfel cerută şi aşteptată de preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ţuţuianu, i-a fost imediat aprobată.


Preţedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la spital, că aşteaptă demisia a patru directori din unitate până săptămâna viitoare. Mai mult, Ţuţuianu l-a ameninţat şi pe Mircea Nistor cu demiterea dacă până pe 17 octombrie nu rezolvă “ecuaţia” lucrărilor de la spital.

Managerul Spitalului Judeţean nu a mai aşteptat până săptămâna viitoare ca să îi dea satisfacţie lui Ţuţuianu ci şi-a depus demisia joi. Lavinia Ionescu urmează să părăsească această funcţie marţi, 9 octombrie.

De asemenea, directorul medical Carmen Marcu, directorul de achiziţii Cristina Sima şi încă un “cap mare” din cadrul conducerii spitalului sunt aşteptaţi cu demisiile până săptămâna viitoare.

„Săptămâna viitoare le voi prezenta raportul şi le voi cere demisia. Aşa e onorabil şi elegant! Dacă nu vor pleca prin demisie, le voi demite eu. Se fac vinovate pentru faptul că, fără nicio logică, au cerut tot felul de lucrări neprevăzute în proiect. A fost un proiect făcut pe picior, este o mizerie de proiect pentru că are lipsuri fundamentale pe care o să le identificăm”, a mai spus Ţuţuianu.

Mircea Nistor, directorul Direcţiei de Investiţii din cadrul CJD este şi el vizat de săgeţile lui Ţuţuianu. „I-am spus domnului Nistor că, dacă nu rezolvă până la 17 octombrie, va pleca din funcţia de director al Direcţiei de Investiţii”, a avertizat preşedintele CJ Dâmboviţa.

Valoarea totată a proiectului de reabilitare a spitalului se ridică la 83 de milioane de lei, fonduri europene, din care Guvernul României a contribuit cu 13%, iar Consiliul Judeţean cu 2%. Până acum au fost reabilitate complet Policlina, Secţia Ortopedie, Cardiologia şi sălile de operaţii.

CITEŞTE ŞI:

S-A PORNIT JIHADUL LA SPITALUL JUDEŢEAN Lavinia Ionescu şi-a dat demisia de frica lui Ţuţuianu

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite