70 de poveşti pentru 70 de Zile ale Copilului, maraton de lecturi online, transmis LIVE pe Facebook

0
0
povesti copii

Ziua Internaţională a Copilului este, în fiecare an, de 1 Iunie, prilej de sărbătoare pentru cei mici dar şi pentru cei care îi iubesc, ocrotesc şi le educă mintea şi sufletul.

În 2020 se împlinesc 70 de ani de când această zi se sărbătoreşte şi în România şi este cel mai frumos timp dăruit copiilor noştri de părinţi, bunici, dar şi de noi, bibliotecarii.

70 de bibliotecari din 24 de judeţe ale României şi din Republica Moldova vor sărbători altfel această zi, citindu-le celor mici şi celor mari, 70 dintre cele mai frumoase poveşti ale lumii, într-un Maraton de lectură în direct, timp de 8 ore. 

Proiectul este coordonat în judeţul Dâmboviţa de Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa şi este realizat cu sprijinul a 11 bibliotecari din biblioteci publice din judeţ.

Evenimentul se va transmite LIVE pe Facebook, luni, 1 iunie 2020, în intervalul orar 10.00 – 18.00. 

Pentru a vă conecta la Maratonul nostru de poveşti, trebuie doar să daţi like Paginii proiectului „70 de Poveşti pentru copii”.

Proiectul se desfăşoară cu susţinerea Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Biblioteca Naţională a României, Editura Cartea Copiilor, Editura Signatura şi toate editurile prietene. 

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri