3000 de euro pe lună să jupoi nurcile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgoviştenii pot ocupa unul din cele 50 de posturi oferite de o companie daneză specializată în prelucrarea produselor din piele şi blană. Aceştia vor lucra în Danemarca în perioada 8 noiembrie - 17 decembrie, şapte zile pe săptămână. Nu vor avea niciun liber, însă salariul este pe măsură.

Primeşti în jur de 3000 euro pe lună ca să jupoi nurci în Danermarca. Târgoviştenii au şansa de a-şi schimba nivelul de trai în această perioadă, asta pentru că la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţelor de Muncă,  sunt oferite prin programul EURES 50 de locuri de muncă într-una din cele mai moderne companii daneze specializată în prelucrarea şi obţinerea produselor din piele şi blană. Angajatorii danezi cer experienţă în muncă, o condiţie fizică bună şi să fie dispuşi să lucreze 10-12 ore pe zi, şapte zile pe săptămână, iar pentru asta oferă 100 de euro pe zi. Astfel, târgoviştenii care îşi depun dosarele şi sunt angajaţi de compania daneză vor lucra ca jupuitori de nurci în perioada 8 noiembrie-17 decembrie şi vor câştiga peste 4000 de euro.
Zece târgovişteni şi-au depus până acum dosarele în pentru a ocupa un post de jupuitor de nurci la firma daneză, printre care se află şi patru femei, dispuse să lucreze neîncetat timp de o lună şi jumătate pentru 100 de euro pe zi. „Când au venit doamnele le-am prezentat încă o dată oferta şi au spus că dumnealor muncesc acasă mai mult decât soţul şi că sunt capabile să lucreze zece ore pe zi. Cei care şi-au depus dosarele erau foarte încântaţi de această oportunitate”, mărturiseşte Valentina Soare, consilier EURES.

Nu se cere experienţă în domeniul jupuitului de nurci

Chiar dacă munca care va fi prestată acolo este destul de grea, mai ales că angajaţii nu vor beneficia de nicio zi liberă în tot acest timp cât vor lucra pentru compania daneză, salariul este pe măsură, bani pe care aceştia nu îi câştigă în ţară nici într-un an de muncă. „Salariul este motivant şi orele suplimentare sunt plătite, numai să reziste. Se lucrează mecanizat, iar cei care doresc să se angajeze trebuie să fie persoane dreptace, pentru că aşa au fost concepute maşinăriile alea. Dacă sunt mulţumiţi de oamenii noştri de aici, vor reveni şi anul viitor cu oferte de angajare”, adaugă aceasta.
Danezii nu cer experienţă în domeniul jupuitului de nurci şi nici să cunoască limba, angajaţii trebuie doar să aibă experienţă în muncă. „Aceştia trebuie să mai fi lucrat undeva, să fie obişnuiţi cu un program de lucru, nu neaparat să aibă experienţă în domeniul respectiv, ca jupuitor de nurci.”, mai spune Valentina Soare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite