25 de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu produs într-un bloc în Titu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu titu

Pompierii au evacuat, luni, 25 de persoane dintr-un bloc unde a izbucnit un incendiu la un apartament în care au ars mai multe materiale combustibile şi s-a degajat foarte mult fum, informează ISU Dâmboviţa.

Cinci persoane au primit asistenţă medicală la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital.

"Pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Titu au fost alertaţi pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament de la etajul 2 al unui bloc din oraşul Titu. La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară pentru lucru la înălţime şi un echipaj SMURD. Sosiţi la locul incendiului, pompierii au constat că ardeau materiale combustibile în dormitorul apartamentului, cu degajare mare de fum. Imediat au fost luate măsuri de stingere, evacuarea persoanelor şi aerisirea spaţiilor. În total au fost evacuate 25 de persoane", precizează ISU Dâmboviţa.

incendiu titu

Din primele cercetări se pare că focul a fost provocat de suprasolicitarea unor cabluri electrice. Intervenţia rapidă a pompierilor a oprit extinderea focului la celelalte camere ale apartamentului.

"Au ars materiale textile şi obiecte electrocasnice, inclusiv bradul de Crăciun şi ornamentele acestuia", informează ISU Dâmboviţa.

incendiu titu
incendiu titu
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite