100 de elevi din raionul Ialoveni, în tabără de odihnă în judeţul Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tabara Caprioara
Tabara Caprioara

100 de elevi din raionul Ialoveni al R. Moldova vor merge în această vară la tabăra de odihnă Căprioara, din  comuna Moroieni, judeţul Dâmboviţa, România.

Tabăra a fost organizată graţie acordului de înfrăţire semnat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Consiliul Raional Ialoveni, la data de 15 mai 2015.

Autoritatea raională a transmis informaţia şcolilor din fiecare localitate, iar acestea vor selecta, în baza unui regulament cu unele criterii definite, elevii care vor fi înaintaţi pentru a beneficia de această vacanţă.

„Anul acesta, o delegaţie a fost la noi şi am decis să implementăm proiectul. Copiii noştri vor merge în Dâmboviţa şi se vor odihni 7 zile. Vor fi două tururi consecutive, în luna august. Noi suportăm doar cheltuieli de transport, în jur de 75 de mii de lei. Un autobuz va merge şi va duce primul tur de elevi, iar când va merge să îi aducă acasă, va duce celălalt tur. Restul cheltuielilor legate de cazare, mâncare – sunt suportate de partea română”, a explicat Galina Tonu pentru infoprut.ro.

Lista finală a elevilor ce vor merge la tabăra de odihnă din România urmează a fi aprobată de Consiliul Raional Ialoveni, în baza propunerilor venite din partea şcolilor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite