1 Decembrie - O delegaţie din Raionul Căuşeni, Moldova, va lua parte la parada de la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
1 decembrie - O delegaţie din Raionul Căuşeni, Moldova, va lua parte la parada de la Târgovişte
1 decembrie - O delegaţie din Raionul Căuşeni, Moldova, va lua parte la parada de la Târgovişte

La ceremoniile ocazionate de Ziua Naţională a României - 1 Decembrie va lua parte, la Târgovişte, şi o delegaţie din Moldova, raionul Căuşeni.

Programul manifestărilor de 1 decembrie, de la Târgovişte cuprinde, ca de obicei, ceremonii militare şi religioase, precum şi depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din centrul oraşului. Manifestările ocazionate de Ziua Naţională a României încep de la ora 11.00, cu intonarea imnului de stat. 

ziuanationalatgv

"Fraţii noştri de peste #Prut, în frunte cu domnul Nicolae Gorban - Preşedintele Consiliului Raional #Căuşeni, au ajuns astazi la Consiliul Judeţean Dambovita. Mâine, intr-o zi importanta, vor participa împreună cu noi la manifestările dedicate zilei de #1Decembrie", a anunţat pe pagina sa de Facebook, deputatul Oana Vlăducă.

Judeţul Dâmboviţa şi raionul Căuşeni au semnat un acord de colaborare economică între firmele şi oamenii de afaceri locali, parteneriate pentru realizarea şi finanţarea din bugetele locale a unor obiective de investiţii, programe culturale, educaţionale şi stagii de pregătire profesională în comun.

Înfrăţirea dintre judeţul Dâmboviţa şi raionul Căuşeni va contribui la dezvoltarea relaţiilor de colaborare la nivelul comunităţilor locale prin schimburi de experienţă şi derularea unor proiecte în domeniul dezvoltării locale.

Vorbim de schimburi interinstituţionale în domeniile social, dezvoltare economică, accesarea de fonduri europene, cultură, sport, tineret, educaţie, protecţia mediului înconjurător, transport, protecţia medico – socială, domeniul umanitar, schimburi de cărţi, reviste; expoziţii de pictură, fotografie, ceramică, sculptură şi alte activităţi cu caracter artistic, dar şi festivaluri de folclor, cântec, dans şi alte activităţi artistice.

De asemenea, cele două regiuni vor colabora între organismele reprezentative ale diferitelor profesii lucrative şi artistice.

  •  
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite