VIDEO Mărturia unui român infectat de COVID-19 care a depăşit starea critică după o lună de suferinţă. „Am văzut scene care m-au marcat pe viaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Daniel Grigoriciuc
FOTO: Daniel Grigoriciuc

Pastorul Daniel Grigoriciuc a văzut moartea cu ochii. Bărbatul, care este directorul postului de radio Vocea Evangheliei Suceava, s-a infectat cu COVID-19 şi este internat de o lună de zile în Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi. El a stat în comă indusă, fiind intubat.

Pastorul Daniel Grigoriciuc şi soţia acestuia, Tabita, s-au infectat cu COVID-19 şi au fost internaţi, în luna martie, în Spitalul Judeţean Suceava. Pentru că starea de sănătate a bărbatului s-a degradat, el a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.  

„M-am întors dintr-o slujire din Belgia, la un moment dat am simţit că sănătatea mi se şubrezeşte şi s-a dovedit că eram infectat. Şi eu, şi soţia am ajuns la spitalul din Suceava, de unde eu, din cauza agravării stării, am ajuns la Iaşi. Sunt impresionat de dragostea fraţilor şi a surorilor care s-au rugat pentru mine. Vreme de o lună nu am vorbit decât cu mine însumi şi cu Dumnezeu. Domnul ne-a arătat cât de uşor se poate muri, că nu ne putem bizui pe noi, că trebuie să ne bizuim pe el... am fost la terapie intensivă, am văzut scene care m-au marcat pe viaţă. Medicii au recunoscut că din punct de vedere medicală singura mea şansă a fost Dumnezeu. Acum am vigoare, poftă de mâncare şi poftă de viaţă”, a relatat, în direct la radio, de pe pat de spital, Daniel Grigoriciuc, potrivit monitorulsv.ro.

Daniel Grigoriciuc a fost în comă indusă, pentru că era necesar să fie intubat. El mărturiseşte că nu ştie cum s-au petrecut momentele critice pentru că nu era conştient. Abia după ce şi-a revenit, şi-a sunat soţia, care este şi acum internată în spitalul de la Suceava, şi i-a spus că va fi mutat de pe Terapie Intensivă pe o altă secţie.

”Pentru mine este o minune că pot să fiu reauzit pe post, vocea îmi e afectată pentru că am fost intubat, însă acum sunt bine, gradul de saturaţie e aproape de 100%. Mă pot bucura de aerul de afară, însă deocamdată doar din salonul în care mă aflu. Sunt bine, aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine, pentru familia mea”, a mai spus bărbatul în intervenţia telefonică la radio Vocea Evangheliei, în prima zi de Paşti.

 Daniel Grigoriciuc face un apel la cei apropiaţi să se roage în continuare pentru sănătatea soţiei sale, pentru că, din cauza stresului prin care a trecut în ultima perioadă, are o problemă cu o glandă autoimună care-i împiedică corpul să lupte împotriva noului virus.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite