VIDEO Liviu Dragnea şi-a ieşit din minţi la întâlnirea PSD-iştilor din Suceava. I-a strigat unui participant „Nimic eşti tu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, la Suceava FOTO Oana Şlemco
Liviu Dragnea, la Suceava FOTO Oana Şlemco

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a programat pentru joi, 18 aprilie, o vizită în comuna suceveană Dumbrăveni pentru a participa la o conferinţă extraordinară a filialei PSD Suceava. În timpul cuvântării liderului social-democrat au avut loc mai multe incidente.

UPDATE 17.15 Un bărbat din public a refuzat să strângă mâna întinsă de Liviu Dragnea, spunându-i „Nu dau mâna cu hoţii!“

UDPATE 17.00 Preşedintele PSD a înşirat în discursul rostit la Dumbrăveni, judeţul Suceava, mai multe presupuse realizări ale partidului de guvernământ. La întrebarea retorică "Ce-am făcut noi?", un participat la conferinţă i-a răspuns „Nimic!“. În acel moment, Liviu Dragnea i s-a adresat cu replica "Nimic eşti tu!" (video jos).

Spre finalul dezbaterii, un alt participant la conferinţă, un tânăr aflat în sală, l-a huiduit pe Liviu Dragnea. Tânărul a fost bruscat imediat de mai mulţi membri PSD, printre care chiar şi primarul localităţii sucevene Moara. 

Ştirea iniţială:

Membrii PSD Suceava aleg joi, 18 aprilie, conducerea organizaţiei judeţene. Conferinţa are loc, începând cu ora 15.00, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din comuna Dumbrăveni. La eveniment participă 450 de delegaţi din tot judeţul, precum şi preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Înainte de alegeri, liderul PSD are programate întâlniri cu membri şi simpatizanţi ai partidului într-o sală de sport din comună.

Organizaţia Suceava a PSD este condusă din 2016, cu titlu interimar, de senatorul Ioan Stan. El a preluat funcţia, după ce Comitetul Executiv Naţional a acceptat demisia liderului de atunci al social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor. Acesta din urmă a demisionat din cauza scorului pe care l-a obţinut organizaţia la alegerile locale.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite