VIDEO Incendiu violent la Suceava. O cabană din Şaru Dornei, mistuită de flăcările izbucnite de la o lumânare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O cabană din lemn a fost distrusă de flăcări la Todireni, comuna Şaru Dornei, judeţul Suceava
O cabană din lemn a fost distrusă de flăcări la Todireni, comuna Şaru Dornei, judeţul Suceava

O cabană construită pe structură de lemn a fost cuprinsă de flăcări, duminică după-amiază, în localitatea Todireni din comuna suceveană Şaru Dornei. Incendiul a izbucnit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

Incendiu violent, duminică după-amiază, în localitatea Todireni din comuna Şaru Dornei. O cabană din lemn a fost cuprinsă de flăcări din cauza unei lumânări aprinsă lăsată nesupravegheată.

Pompierii militari de la Detaşamentul Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi au reuşit să oprească extinderea incendiului la o altă gospodărie din apropiere.

În imaginile filmate în timpul intervenţiei se poate observa că incendiul a cuprins întreaga clădire, iar flăcările se ridică la câţiva metri deasupra acperişului.

Pentru că era construită din lemn, clădirea a ars ca o torţă.

Incendiul a fost lichidat după patru ore de intervenţie. Flăcările au distrus etajul şi mansarda clădirii şi mai multe bunuri casnice.

Alte ştiri din Suceava:

„Reabilitarea” unui criminal care a ucis patru oameni, lăsat liber de judecători: Toader Covali a ajuns la Spitalul Socola, după ce a băgat spaima într-o comună

FOTO Socrul lui Traian Băsescu a fost îngropat cu onoruri militare. Îmbulzeală la praznicul organizat de familia Băsescu la un restaurant din Suceava

Viaţa cu diabet zaharat. Cum putem ţine boala sub control: „Este mai uşor să faci schimbări dacă ele sunt importante pentru tine“

Şase mituri despre diavol, demontate chiar de Biblie. De ce nu este Necuratul de vină pentru tot răul din lume

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite