VIDEO Gospodărie distrusă de flăcări la Mitocu Dragomirnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a izbucnit de la materiale combustibile amplasate lângă coşul de fum. FOTO: ISU Suceava
Incendiul a izbucnit de la materiale combustibile amplasate lângă coşul de fum. FOTO: ISU Suceava

O gospodărie a fost distrusă de flăcări, miercuri, în comuna suceveană Mitocu Dragomirnei. Se pare că incendiul a izbucnit de la materiale combustibile care au fost aşezate lângă un coş de fum.

Un incendiu a izbucnit miercuri la amiază în localitatea suceveană Mitocu Dragomirnei.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava au fost sesizaţi, miercuri în jurul orei 14.45, că o gospodărie din Mitocu Dragomirnei a fost cuprinsă de flăcări.

Militarii au intervenit cu autospeciale cu apă şi spumă pentru a lichida flăcările.

Incendiul a afectat locuinţa, adăpostul de animale şi o magazie de materiale pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi.

Pompierii militari au reuşit să salveze o altă magazie a proprietarului şi aproximativ cinci tone de furaje pentru animale.

În urma cercetărilor, pompierii militari au stabilit că cel mai probabil cauza incendiului a fost efectul termic al unui coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Citeşte şi:

Poliţistul imobiliar, trimis în judecată. DNA îl acuză pe şeful IPJ Suceava de un prejudiciu de şase milioane de lei

VIDEO 28 de focuri de armă la graniţa cu Ucraina

Sorin Filip şi Călin Brăteanu, demişi din funcţiile de conducere la Ansamblul "Ciprian Porumbescu" şi Centrul de Conservare al Tradiţiilor Populare

FOTO VIDEO Tragedie pe râul Suceava. Doi prieteni s-au înecat în timp ce erau la scăldat. Unul dintre ei a murit încercând să îl salveze pe celălalt

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite