VIDEO Două TIR-uri incendiate într-un accident rutier, în judeţul Suceava. Circulaţia este blocată pe DN17

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două TIR-uri implicate într-un accident rutier au luat foc în localitatea suceveană Vama
Două TIR-uri implicate într-un accident rutier au luat foc în localitatea suceveană Vama

Două TIR-uri au fost implicate, marţi, într-un grav accident rutier, pe DN17, în localitatea suceveană Vama. Ambele autovehicule au luat foc şi au fost distruse în întregime.

Un grav accident de circulaţie s-a produs în localitatea suceveană Vama, în zona podului spre Frasin, marţi la amiază, în jurul orei 14.00.

Două TIR-uri care circulau în aceeaşi directie s-au ciocnit, iar în urma impactului unul, încărcat cu robineţi, a luat foc şi a provocat un incendiu de proporţii. Flacarile s-au extins şi la cabina celuilat TIR.  Din fericire nu au existat victime, cei doi soferi suferind leziuni uşoare.

Patru echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, pompieri voluntari din zonă şi autospeciale de ambulanţă au intervenit de urgenţă.

Cu toate că flăcările au fost stinse în timp destul de scurt, traficul a fost blocat complet timp de aproximativ două ore, perioadă în care ceilalti şoferi au putut circula pe o rută alternativă.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului rutier.

Alte ştiri din Suceava:

Românul care l-a ucis pe „regele grâului“ din Italia va fi extrădat. Criminalul a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru fapta lui

Pe lângă cinematograf, sucevenii sunt “ameninţaţi“ că vor avea şi teatru

Cum a ajuns un elev de nota 4 la un liceu în care ultima medie de admitere a fost peste 8

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite