UPDATE VIDEO A fost inaugurat primul tronson al şoselei de centură a Sucevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A fost deschis circulaţiei primul tronson al şoselei de centură a municipiului Suceava. FOTO: Dinu ZARĂ
A fost deschis circulaţiei primul tronson al şoselei de centură a municipiului Suceava. FOTO: Dinu ZARĂ

Şoferii suceveni sunt anunţat că astăzi, începând cu ora 16.00, se va deschide circulaţiei rutiere tronsonul Pătrăuţi – Şcheia din cadrul şoselei de centură a municipiului Suceava.

UPDATE ora 16.23: Joi după amiază, la ora 15.38, trei muncitori ai Secţiei de Drumuri Naţionale au înlăturat indicatoarele care interziceau accesul pe şoseaua de  centură, în zona Zidului Morţii. Neştiind că au voie să circule pe centură, şoferii nu s-au îngrămădit să scurteze drumul spre Siret.

***

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale informează participanţii la trafic că astăzi 12.03.2015, începând cu ora 16:00 se dechide traficul rutier pentru toate categoriile de vehicule pe tronsonul III al Variantei de Ocolire a Municipiului Suceava. Circulaţia rutieră se va desfăşura astfel: de la km 7+285 - intersecţia DN 17 până la km 12+434 - intresecţia cu DN 2, spre Vama Siret”, se arată într-un comunicat emis de CNADNR.

Lucrările la şoseaua de centură a municipiului Suceava au început în 2007. Pentru celelalte două tronsoane, Şcheia – Moara şi Moara – staţia de 110kv, contractul a fost reziliat şi urmează să fie organizată o nouă licitaţie pentru execuţia lucrărilor.

Alte ştiri din Suceava:

Un bătrân a fost găsit spânzurat după mai puţin de 24 de ore de la externarea de la Psihiatrie

Profeţia stareţului Ioil pentru Elena Udrea: „Va ajunge din nou pe funcţie, chiar dacă acum a căzut. Trebuie să-şi refacă viaţa, să aibă un bărbat alături”

Fabuloasa legendă a celei mai vechi biserici de lemn din România: construită de Dragoş Vodă, mutată într-o singură noapte de oştenii lui Ştefan cel Mare

Paradoxul bunului samaritean: a vrut să ajute un bătrân orb şi invalid şi s-a trezit cu Poliţia la uşă

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite