Bătaie în sediul Poliţiei Suceava. Comisarul Răzvan Andreica, acuzat că şi-ar fi atacat un coleg de birou

0
0
Comisarul Răzvan Andreica l-ar fi atacat cu pumnii pe agentul Marius Costel Cârnăreasa. FOTO: Arhivă
Comisarul Răzvan Andreica l-ar fi atacat cu pumnii pe agentul Marius Costel Cârnăreasa. FOTO: Arhivă

Comisarul de poliţie Răzvan Andreica a reclamat la Procuratură pentru că şi-ar fi agresat un coleg de birou, chiar în sediul Poliţiei municipiului Suceava. Belicosul ofiţer Andreica pare a fi un client obişnuit al procurorilor, fiind în fază de cercetare şi chiar trimis în judecată şi în alte dosare penale.

Comisarul de poliţie Răzvan Andreica a fost acuzat că şi-ar fi lovit, chiar în sediul poliţiei, mai tânărul coleg de birou Mihai Costel Cârnăreasa.

Comportamentul violent al comisarului Răzvan Andreica şi numeroasele ameninţări care i-au fost aruncate au fost amănunţit povestite de agentul Cârnăreasa în sesizările formulate către conducerea unităţii, dar şi către Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Şeful Poliţiei municipiului Suceava, Florin Poenari, a precizat că pe linie administrativă cercetarea va fi derulată de Biroul Control Intern, iar pe linie penală ancheta va fi preluată de procurori.

Contactat telefonic, comisarul Răzvan Andreica a refuzat să comenteze situaţia. „Nu-mi aduc aminte", a fost sigura reacţie a ofiţerului.

Trimis în judecată pentru abuz serviciu şi fals în declaraţii

În vara anului trecut, comisarul judiciarist Răzvan Andreica a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava pentru abuz în serviciu, purtare abuzivă şi fals în declaraţii, după ce a confiscat actele unui taximetrist.

Ancheta în acest dosar a început la plângerea unui taximetrist. Bărbatul a sesizat procurorii după ce în noaptea de 20 ianuarie 2013, în jurul orei 2.00, ofiţerul i-a oprit maşina în trafic, în zona Primăriei Suceava, şi i-a luat abuziv actele de identitate şi permisul de conducere, pe motiv că ar fi tăiat calea maşinii comisarului care se afla în misiune împreună cu un alt coleg. Reclamantul a susţinut, de asemenea, că ofiţerul, care nu avea atribuţiuni pe linie rutieră, l-ar fi înjurat. Mai mult, în baza unor declaraţii false, taximetristul ar fi fost şi amendat.

Ulterior, Răzvan Andreica a dat declaraţii false cu privire la incidentul din noaptea de 20 ianuarie 2013, realizând un raport în care a afirmat că taximetristului nu i-au fost reţinute documentele. Andreica ar fi falsificat şi o adresă a Poliţiei din care reieşea că şoferului de taxi nu i-au fost ridicate documentele. 

Acuzat că terorizează proprietarul unui local din Burdujeni

Comisarul Răzvan Andreica este cercetat într-un alt dosar după ce a fost acuzat că îl terorizează în stil mafiot pe proprietarul unui local din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

„Venea săptămânal în control, mă ameninţa că îmi închide afacerea, îmi ameninţa clienţii că îi lasă fără permis de conducere dacă mai vin la bar, mi-a dat amenzi fără niciun motiv. De fiecare dată când se prezintă d-l Andreica Răzvan cheamă patrula de poliţie din Burdujeni şi le spune să mă penalizeze cu amendă de 1.500 de lei. M-a ameninţat că o să-mi închidă barul. Mi-am pierdut clienţii din cauza comportamentului d-lui Andreica Răzvan. Mă simt ameninţat că domnul comisar Andreica Răzvan îmi duce societatea la faliment”, a precizat proprietarul localului în sesizarea depusă la IPJ Suceava.

În acest dosar, procurorii nu au ajuns încă la o concluzie. 

Alte ştiri din Suceava:

Profeţia stareţului Ioil pentru Elena Udrea: „Va ajunge din nou pe funcţie, chiar dacă acum a căzut. Trebuie să-şi refacă viaţa, să aibă un bărbat alături”

Fabuloasa legendă a celei mai vechi biserici de lemn din România: construită de Dragoş Vodă, mutată într-o singură noapte de oştenii lui Ştefan cel Mare

Paradoxul bunului samaritean: a vrut să ajute un bătrân orb şi invalid şi s-a trezit cu Poliţia la uşă

VIDEO Traseul Şaru Dornei - Vatra Dornei, unul dintre cele mai frumoase trasee montane din România

Un coş de fum este cea mai înaltă construcţie din Suceava. Priveliştea din vârf este spectaculoasă

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite