UPDATE Pădurar în stare gravă după ce a fost atacat de un cerb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerbii sunt periculoşi în această perioadă a împerecherilor. Foto arhivă
Cerbii sunt periculoşi în această perioadă a împerecherilor. Foto arhivă

În urma incidentului, bărbatul a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost operat timp de cinci ore pentru ca medicii să-l stabilizeze.

Update ora 15.30 „Trebuie de menţionat că în această perioadă a anului are loc împerecherea la cerbi  şi cel mai probabil atacul se datorează acestui fapt. În mmentul atacului au fost surprinşi doi colegi, şeful de atelier şi un muncitor care au încercat să scape prin fugă dar cerbul a reuşit să-l doboare pe primul lovindu-l cu coarnele şi copitele”, ne-a declarat Cristian Tomniuc, şeful Biroului Vînătoare din cadrul Direţiei Silvice Suceava.

După acest episod tînărul a fost transportat la spital cu o ambulanţă. „Tînărul a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu plăgi multiple la nivelul scalpului, la nivelul fesei şi coapsei stîngi şi la nivelul antebraţului drept.

Era în stare de şoc hemoragic şi a fost necesară reechilibrarea volemică, s-a luat decizia efectuării unei computer tomografii care a arătat şi o contuzie de vezică urinară.

Cele mai afectate au fost tegumentele şi muşchii. A fost internat în secţia de Terapie Intensivă după ce s-a intervenit chirurgical pentru a fi reparate toate leziunile”, ne-a spus doctorul Tiberius Brădăţan, purtătorul de cuvînt al Spitalului Judeţean Suceava. 

Un bărbat de 26 de ani din Putna a fost atacat joi după amaiză de un cerb. Bărbatul, pădurar, se afla în timpul serviciului pe raza Ocolului Silvic Marginea.

În urma incidentului, tânărul a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava unde a fost operat timp de cinci ore pentru ca medicii să-l stabilizeze.

Acesta se află acum internat pe secţia de Terapie Intensivă. În această perioadă cerbii sunt extreme de agresivi fiind perioada împerecherilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite