UPDATE Lider TSD Suceava, despre protestatari: „Lepre sorosiste-iohanniste analfabete”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Nu sunt sănătoşi la cap aceste lepre sorosiste-iohanniste analfabete care nu pricep că nu au motiv pentru acest protest cu interese meschine”, a scris pe Facebook Andrei Grosariu, membru al Biroului executiv al TSD Suceava, organizaţia de tineret a Partidului Social Democrat. Mesajul este presărat cu insulte, dar şi cu greşeli gramaticale.

Unul dintre liderii organizaţiei de tineret a filialei Suceava a Partidului Social Democrat, Andrei Grosariu, a lansat un atac cu numeroase insulte faţă de sutele de mii de români care şi-au exprimat în stradă dezacordul faţă de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 13/2017 privind modificarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală şi a proiectului de lege privind graţierea unor pedepse.

Mesajul presărat cu insulte şi cu greşeli gramaticale a fost publicat vineri dimineaţă pe Facebook. La postare a fost ataşată şi o fotografie pe care este înscris mesajul: „Să ieşi în stradă şi să protestezi ca să-ţi fie şi mai rău, asta înseamnă să fii idiot!”.

„Penibil! Îmi este ruşine de voi fraţilor!!! Nu sunt sănătoşi la cap aceste lepre sorosiste-iohaniste analfabete care nu pricep că nu au motive pentru acest protest cu interese meschine. Îi transformă Iohannis în „carne de tun” şi vin ca boii în faţa pericolului destabilizării ţării. Li se explică corectitudinea ordonanţei de urgenţă din toate direcţiile şi ei continuă cu aceste proteste de maidan ca haitele de fiare sălbatice????? Susţine guvernul Grindeanu, competent şi corect!”, a scris pe Facebook Andrei Grosariu, membru al Biroului executiv al organizaţiei de tineret a PSD Suceava.
image

După câteva ore, Andrei Grosariu a şters postarea şi a publicat un nou mesaj în care spune că regretă că nu şi-a ţinut doar pentru el opiniile din primul mesaj şi îşi cere scuze pentru insultele adresate protestatarilor.

„De ce îndemnaţi în fiecare seară la ură prin strigăte care ne definesc pe noi, social democraţii din această ţară ca o ciumă? Că ne place sau nu PSD este cel mai mare partid din România şi este votat constant de milioane de români. Am înţeles, nu vă place partidul nostru dar ce vreţi să puneţi în loc? Tehnocraţii pe care nu v-aţi dus nici măcar voi să îi votaţi? PNL-ul pe care asemenea l-au abandonat chiar şi proprii membrii la ultimele alegeri? Imi cer scuze tuturor public, regret public afirmatiile mele! Renunţaţi la ura din limbaj şi la ofensele aduse celorlalţi români care au votat şi cred în lucruri diferite în plan politic dar iubesc cel puţin la fel de mult ca voi această ţară”, a scris Andrei Grosariu. 

Printr-un comunicat publicat tot pe Facebook, PSD Suceava s-a delimitat de afirmaţiile jignitoare ale lui Andrei Grosariu, despre care susţine că nu mai deţine funcţie de conducere în organizaţia de tineret.

„Ne delimităm de modul jignitor în care Andrei Grosariu a ales să comunice pe reţelele de socializare. (...) Chiar dacă au o încărcătură emoţională puternică şi există divergenţe adânci în opinia românilor, subiectele precum ordonanţele de modificare a Codului Penal nu se pot soluţiona prin violenţă fizică sau verbală”, se arată pe pagina oficială de Facebook a PSD Suceava.

Ştiri pe acelaşi subiect:

Sucevenii ies în stradă şi în cea de-a patra zi de protest. Peste 3.000 de protestatarii sunt aşteptaţi să mărşăluiască prin oraş

Liderul PSD Suceava, despre modul în care Guvernul a modificat legislaţia penală: „E bine că s-a lucrat şi la acea oră”

Ce crede o membră PSD Suceava despre protestele din România: „Vor să răstoarne un guvern legitim“

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite