UPDATE Focuri de armă într-un service auto din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul au fost reţinut de poliţişti. Foto arhivă
Tânărul au fost reţinut de poliţişti. Foto arhivă

Un sucevean s-a enervat pe angajații unui service auto din municipiul Suceava și a ripostat cu pistolul.

Update ora 15.45 Bărbatul avea permis de port-armă, însă i s-a întocmit dosar penal pentru uz în condiții ilegale. În urma audierilor, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au decis ca acesta să fie cercetat în stare de libertate.

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, angajatul societății va fi supus unei expertize medico-legale deoarece acuza că ar fi fost atins de jetul din pistol, urmând ca medicii să stabiliească exact care a fost cauza leziunilor lui Gheorghe Alin Ciuriuc.

Update ora 15.20 Suceveanul Ioan Pentelov, în vârstă de 55 de ani, s-a enervat astăzi pe angajatului unui service auto din municipiu pentru că nu i-a fost terminată de reparat mașina și în semn de protest a scos pistolul cu gaze.

Angajatul societății, Gheorghe Alin Ciuriuc, în vărstă de 24 de ani, din comuna Adâncata, tinichigiu la service-ul auto, i-a preluat mașina suceveanului pe 22 octombrie și nu a reușit să finalizeze lucrarea până astăzi, cum avea programat.

Potrivit polițiștilor, suceveanul a scos pistolul și a tras trei focuri de armă în pământ supărat fiind de serviciile unui service auto de pe strada Traian Vuia. Bărbatul a fost reținut de polițiști și a fost dus la audieri. Din fericire nimeni nu a fost grav rănit.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite