Un violator eliberat recent din închisoare a siluit şi a tâlhărit o altă femeie. Victima a fost urmărită pe străzile oraşului Gura Humorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Victima se îndrepta spre casă când a fost atacată de un bărbat, care a violat-o şi i-a furat 900 de lei din portofel. Agresorul a fost identificat de poliţişti. Bărbatul a mai fost încarcerat la sfârşitul anului trecut, tot pentru viol, dar a fost pus în libertate pentru că victima şi-a retras plângerea.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată. În rechizitoriu se arată că pe data de 30.03.2019, în jurul orei 22:20, inculpatul a urmărit o femeie în timp ce aceasta se deplasa pe jos de la locul de muncă spre domiciliul din oraşul Gura Humorului, şi prin exercitarea de violenţe fizice şi ameninţări cu moartea a constrâns-o să întreţină cu el raporturi sexuale normale, anale şi orale timp de 20 de minute, după care i-a sustras suma de aproximativ 900 lei din portofel.

În urma violenţelor exercitate, persoana vătămată a suferit leziuni pentru care a necesitat un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Bărbatul a fost identificat, reţinut într-o primă fază pentru 24 de ore şi apoi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Agresorul va sta după gratii cel puţin 30 de zile, pentru că magistraţii au admis solicitarea procurorilor.

Surse apropiate anchetei ne-au informat că agresorul a părăsit recent arestul Poliţiei, fiind cercetat tot pentru viol. Bărbatul a fost eliberat pentru că victima sa şi-a retras plângerea. Fapta ar fi fost comisă în luna actombrie a anului trecut, pe un drum comunal din cătunul Mironu al comunei Valea Moldovei din judeţul Suceava. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite