Un primar PSD a dispărut de acasă după ce a fost acuzat că a lovit un consilier USR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Lavric FOTO: Facebook/Toader Adrian Lavric
Adrian Lavric FOTO: Facebook/Toader Adrian Lavric

Primarul comunei Satu Mare, din judeţul Suceava, este de negăsit. Bărbatul nu a mai fost văzut nici de rude şi nici de angajaţii primăriei în ultimele două zile.

Primarul comunei Satu Mare, Toader Adrian Lavric, în vârstă de 47 de ani, a dispărut de acasă în urmă cu două zile. Bărbatul a fost văzut ultima dată ieşind din sediul primăriei în după-amiza zilei luni, 7 iunie. De atunci niciun salariat al instituţiei publice nu a mai putut să dea de el. 

Primarul nu şi-a depus o cerere de concendiu şi nici nu a delegat atribuţiile, aşa cum prevede legislaţia. 

Secretarul comunei a a declarat că soţia primarului ar fi sesizat Poliţia, aspect care nu a fost însă confirmat în mod oficial de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Maşina primarului a fost găsită în parcarea Aeroportului „Ştefan cel Mare”, semn că alesul local ar fi părăsit judeţul. Nu se cunoaşte însă cu certitudine destinaţia. Surse neoficiale susţin că primarul ar fi plecat în Italia, mai exact la Roma.

În urmă cu două săptămâni, primarul PSD Toade Adrian Lavric a fost reclamat la Poliţie de către consilierul local USR, Silvestru Balan. Acesta din urmă susţine că a fost lovit de primar, în urma unor discuţii aprinse care ar fost purtate cu câteva minute înainte de incident, în timpul unei şedinţe de Consiliu Local. Consilierul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Rădăuţi, pentru că ar fi suferit un traumatism cranian şi contuzie de coloană lombară.

Vă mai recomandăm 

Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj: „Se încearcă acum asasinarea Ivermectinei”. Ce spune despre claritromicină

CEO-ul Terapia: „Am să mor înainte să şofez Cluj – Bucureşti pe autostradă” 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite