Un bărbat a incendiat locuinţa mamei sale din cauză că nu a primit moştenire casa părintească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa unei femei de 85 de ani a fost incendiată din cauza unei moşteniri. FOTO ISU Suceava
Casa unei femei de 85 de ani a fost incendiată din cauza unei moşteniri. FOTO ISU Suceava

Un bărbat de 61 de ani din comuna suceveană Vereşti s-a urcat în podul casei mamei sale unde a provocat un incendiu, deoarece a aflat că nu lui îi va revine locuinţa părintească după decesul bătrânei. Pompierii au intervenit rapid şi au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la întreg imobilul.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fântânele, au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Veronei A., de 85 de ani, din satul Bursuceni, comuna Vereşti.

La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau în interiorul podului casei şi exista pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti. În urma deflagraţiei au ars materiale combustibile depozitate în podul casei şi astereala din lemn pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. S-au degradat acoperişul şi finisajele interioare, paguba fiind estimată la 3.000 de lei. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa bătrânei.

Pe fir au intrat poliţiştii, care au aflat că incendiul a fost provocat de Vasile J., de 61 de ani, din localitate, fiul femeii. Acesta fiind nemulţumit de faptul că nu va primi ca moştenire casa părintească s-a gândit să se răzbune şi să dea foc locuinţei. Astfel, bărbatul s-a urcat în podul casei, unde femeia avea depozitate mai multe materiale textile şi cartoane, cărora le-a dat foc cu un chibrit.

Incendiu Veresti. FOTO ISU Suceava

Vasile J. a fost diagnosticat cu „tulburare afectivă bipolară – sindrom depresiv anxios”. Pe numele lui, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Alte ştiri pe această temă:

Dramă la beţie: un bărbat a dat foc casei vecinului pentru că nu l-a mai cinstit cu băutură

În încercarea de a se sinucide, un bărbat din Tecuci a provocat o explozie în garsoniera sa

FOTO Patru copii cu vârste cuprinse între 8 luni şi patru ani, la un pas să ardă de vii. Aceştia au fost lăsaţi singuri în casă şi au provocat un incendiu

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite