Un bărbat a fost prins în timp ce fuma marijuana în Vama Siret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul avea în rucsac trei grame de marijuana. FOTO: Poliţia de Frontieră
Bărbatul avea în rucsac trei grame de marijuana. FOTO: Poliţia de Frontieră

Un bărbat din Dorohoi, judeţul Botoşani, a fost depistat de poliţiştii de frontieră în timp ce fuma o ţigaretă cu marijuana în Vama Siret, asupra lui fiind descoperite trei grame de substanţe vegetale suspecte a fi droguri.

Luni seară, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, un bărbat de 38 de ani din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, a fost observat de poliţiştii de frontieră în timp ce fuma dintr-o ţigaretă atipică şi avea un comportament recalcitrant.

“Deoarece bărbatul a devenit violent în comportament, poliţistul de frontieră a procedat la imobilizarea celui în cauză, moment în care acesta a aruncat ţigareta ce conţinea o substanţă de culoare verde”, a explicat comisarul şef Ilie Poroch Seriţan, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit în bagajele bărbatului, folosind şi câinele special antrenat în detectarea stupefiantelor. În rucsacul bărbatului a fost descoperită o pungă care conţinea o substanţă vegetală.

La testarea cu trusa narcotest, substanţa în greutate totală de 3 grame a reacţionat pozitiv la categoria haşiş si marijuana.

“Substanţa va fi supusă unor expertize de specialitate, pentru a se stabili cu exactitate natura şi provenienţa acesteia. Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal bărbatului pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, iar cercetările sunt continuate de către autorităţile competente în vederea documentării întregii activităţi infracţionale”, a explicat Ilie Poroch Seriţan.

Citeşte şi:

VIDEO Doi tineri suceveni vor să mute scena în sufragerie: „Unul din trei spectatori merge la teatru din snobism”

Accident grav în apropriere de Suceva. Patru oameni au fost trimişi către spitalul judeţean

Sucevean ucis de caniculă în timp ce se afla la grătar cu prietenii

Bătaie între şapte tineri în faţa unui club din Suceava, oprită cu gaze lacrimogene de poliţişti şi jandarmi

FOTO Poliţist sucevean, acuzat că a provocat un accident în timp ce dirija circulaţia într-o intersecţie unde avusese loc un alt eveniment rutier

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite