Tineretul Social Democrat Suceava şi-a desemnat noul preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Şoldat este noul preşedinte al organizaţiei judeţene a Tineretului Social Democrat Suceava. Acesta a fost susţinut cu unanimitate de voturi de cei 150 de delegaţi.

Duminică, 3 iulie 2016, în Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava a avut loc Conferinţa Judeţeană de Alegeri a Tineretului Social Democrat Suceava.

Tânărul social – democrat, George Şoldan, a candidat pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Tineretului Social Democrat Suceava şi a fost susţinut cu unanimitate de voturi de cei 150 de delegaţi convocaţi să ia parte la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a TSD Suceava. Din februarie 2016, moment în care şi-a dat demisia Solcan Alexandru, funcţia de preşedinte interimar în cadrul TSD a fost ocupată  de către Cătălin Fediuc.

Programul de activitate pe care şi l-a propus pentru următoarea perioadă pune accent pe dezvoltarea valorilor social-democrate în comunitate, confruntarea de idei şi susţinerea partidului. 

“Responsabilitatea numărul 1 este aceea de a consolida organizaţia TSD. Vreau să strâng în jurul meu tineri valoroşi şi împreună, ca echipă, să încercăm să concretizăm cât mai multe acţiuni care ne definesc şi apoi, după ce acumulăm experienţa necesară, să demonstrăm că suntem o forţă a acestui partid”, a declarat proaspătul preşedinte al TSD Suceava, George Şoldan.

Noul Birou Judeţean al TSD Suceava ales în cadrul Conferinţei de Alegeri este următorul:

Prim Vice – Preşedinte, Cătălin Fediuc;

Secretar - Cojocariu Ionuţ;

Vicepreşedinţi:

1.   Buciac Gabriel;

2.   Brădăţan Ionuţ;

3.   Negruşer Isidor;

4.   Mihoc Alexandru;

5.   Stoleriu Alexandru Gabriel;

6.   Andrei Ondina Ioana;

7.   Mihai Juravle;

8.   Mateiciuc Alin;

9.   Cozianu Claudiu;

10. Gireadă Ştefan;

11. Buga Constantin – Primar Frumosu;

12. Isepciuc Adraian – Primar Pătrăuţi;

13. Gherman Vlad – Primar Slatina;

De la acest eveniment nu au lipsit senatorul Ovidiu Donţu, a deputaţii Eugen Uricec şi Cezar Cioată, consilierii judeţeni Cătălin Ioan Nechifor, Alexandru Rădulescu Cuşnir Dan Ioan şi primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite