Suceava: Un adolescent de 14 ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina înc are se afla minorul erta condusă de un şofer tânăr, neexperimentat care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit într-un stâlp de electricitate.

Tragicul accident de circulaţie a avut loc aseară la ora 22.20, pe DN 2E, în interiorul localităţii Vîrfu Dealului. Şoferul, Marius I. în vârstă de 20 ani domiciliat în municipiul Rădăuţi, în timp ce conducea maşina, din cauza vitezei excesive neadaptată la condiţiile de drum în curbă la dreapta şi în rampă, precum şi a lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei, intrând în derapaj, a pătruns pe contrasens, părăsind apoi partea carosabilă şi intrând în coliziune lateral dreapta cu stâlpul din beton al reţelei electrice.

În urma impactului, stâlpul reţelei electrice a fost rupt, căzând pe autoturism, iar firele reţelei telefonice, care traversau aerian partea carosabila şi care au pierdut din înălţime din cauza ruperii stâlpului, au fost agăţate de cupola cabinei unui autotractor cu semiremorcă  condus regulamentar de Constantin B. de 35 ani din comuna Sadova, rezultând avarierea uşoară a autotractorului.
 
Pompierii din Suceava, care au fost chemaţi la faţa locului s-au luptat timp de o oră cu fiarele contorsionate de stâlpul din beton, din nefericire pentru minorul de pe scaunul din dreapta a fost prea târziu.

„Din accident a rezultat decesul minorului D.C. de 14 ani din municipiul Rădăuţi, pasager pe scaunul din dreapta faţă, rănirea gravă a conducătorului autoturismului, precum şi uşoară a pasagerilor Ioan P. de 23 ani din comuna Horodnic de Jos şi Costică C. de 29 ani din comuna Frătăuţii Vechi, ambii pasageri în autoturism”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.
 
Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate, însă i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite