Suceava: Trei autoturisme implicate într-un accident rutier la Zvoriștea

0
Publicat:

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a petrecut pe raza comunei Zvoriștea, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, scrie Agerpres.

SMURD FOTO: Arhivă Adevărul
SMURD FOTO: Arhivă Adevărul

Potrivit reprezentanților ISU, în accident au fost rănite două persoane, dintre care una a rămas încarcerată.

"Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Două persoane, din acelaşi autoturism, au fost rănite, una dintre ele fiind găsită încarcerată. Victima încarcerată a fost extrasă de către pompierii militari şi predată cadrelor medicale şi paramedicale", au precizat oficialii ISU.

Cele două victime, una de 23 de ani, iar cealaltă de 16 ani, sunt conştiente şi cooperante. Acestea au primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament medical.

Alte trei persoane, care se aflau în celelalte autoturisme implicate în accidentul rutier, au fost monitorizate medical, dar au refuzat transportul la spital.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite