Suceava: O persoană decedată și cinci răniți într-un accident la Poiana Negrii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană și-a pierdut viața, iar alte cinci, dintre care două – minore, au fost rănite în urma unui accident produs în aproprierea localității Poiana Negrii, au anunțat representanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, scrie Agerpres.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Conform ISU, la fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD și două echipaje de sprijin din partea Serviciului de Ambulanță Județean.

"Un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile şi în urma coliziunii cu un gard din lemn au rezultat cinci victime. Una dintre acestea, un bărbat de aproximativ 50 de ani, avea leziuni incompatibile cu viaţa. Trei adulţi şi un minor (de 10 ani) au primit îngrijiri medicale, după care au fost transportaţi la spital", precizează oficialii ISU.

De asemenea, o a șasea persoană, un minor în vârstă de doi ani, care s-a aflat în autoturism în momentul tragediei, a fost preluat de către rude înainte ca salvatorii să ajungă la locul accidentului. Ulterior, și minorul a fost transportat la spital de către aparținători.

Știri locale



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite