Suceava: Scutaru a furat o maşină pentru a merge la spital la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a fost găsit de poliţişti la un spital de psihiatrie din Bucureşti, asta după ce părinţii i-au anunţat pe poliţişti de unde îl pot ridica.

Iustin Iulian Scutaru, adolescentul din Fălticeni, care a furat joi seară cea de-a patra maşină şi a plecat în trombă prin ţară, a fost arestat. Tânărul a fost găsit de poliţişti la un spital de psihiatrie din Bucureşti, asta după ce părinţii i-au anunţat pe poliţişti de unde îl pot ridica.

Suceava: Şmecherul din Fălticeni rămâne după gratii

Suceava: Drumul lui Iustin spre arestul Poliţiei

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni ceruse de joi arestarea preventivă a acestuia pentru 20 de zile, astfel că odată adus la Suceava acesta a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Autoturismul tinerei din Fălticeni a fost recuperat de poliţişti din curtea spitalului şi înapoiat victimei. Aceasta este a patra maşină pe care o fură Scutaru, pentru furtul a două dintre ele fiind deja trimis în judecată.

„Inculpatul a fost arestat preventiv pe 16 octombrie 2010, pe parcurs fiind depuse cinci cereri de revocare a măsurii de arestare preventive, iar pe 10 decembrie a fost eliberat“, ne-a declarat judecătorul Gabriela Emanuela Dieac, preşedintele Judecătoriei Fălticeni.

Suceava: „Beizadeaua din Fălticeni“ care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, prins din nou la volan. Acum era si beat (UPDATE)

După ce a stat aproximativ două luni în arest preventiv  pentru furt calificat şi conducere fără permis de conducere, în luna martie a.c. Scutaru a fost prins din nou la volan, şi de această dată băut pe raza localităţii Vatra Moldoviţei.

Suceava: INCREDIBIL/ Un nou furt auto marca Scutaru. Minorul din Fălticeni care a accidentat o bonă pe trecerea de pietoni în Iaşi este căutat din nou de poliţişti

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite