Şofer imobilizat după ce a fugit de maşinile poliţiei şi a sărit la bătaie la echipajul de pe Ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer în vârstă de 33 de ani din municipiul Suceava a fost protagonistul unui adevărat spectacol în care au mai fost implicaţi poliţişti şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Totul a plecat de la o sesizare prin serviciul 112, potrivit căreia pe drumul european 85, în zona localităţii Grăniceşti, o maşină circula în zig-zag, existând suspiciunea că şoferul s-a urcat băut la volan.

Poliţiştii au reuşit să depisteze maşina buclucaşă şi au încercat să-l oprească pe şofer, numai că acesta a refuzat să tragă pe dreapta.

În consecinţă, oamenii legii au decis să organizeze un baraj la intrarea în oraşul Siret. Nici de această dată poliţiştii nu au avut mai mult succes, şoferul reuşind să scape.

După o nouă cursă de urmărire, de această dată pe mai multe străzi din Siret, bărbatul a încercat să fugă pe drumul care duce spre frontiera cu Ucraina.

La un moment dat, la o trecere de nivel de cale ferată, şoferul nu a mai putut stăpâni maşina care a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar.

Ca urmare a ciocnirii, maşina condusă de şoferul fugar a fost aruncată într-un copac, iar mai apoi s-a oprit pe spaţiul verde din apropiere.

Abia atunci poliţiştii au reuşit să pună mâna pe fugar. Dar incidentele nu s-au terminat aici. Pentru că a refuzat să sufle în aparatul etilotest, bărbatul a fost urcat într-o ambulanţă pentru a-i fi prelevate probe de sânge.

În acel moment, şoferul a sărit la bătaie la echipajul de pe ambulanţă, iar pentru a-l potoli, poliţiştii au fost nevoiţi să-l imobilizeze.

El a fost transportat de ambulanţă la Spitalul Rădăuţi dar nu a rămas internat. Şoferul este cercetat de poliţişti pentru mai multe infracţiuni.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite