Şeful unui magazin din Suceava şi-a înscenat propriul furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii din locuinţe profită de naivitatea locatarilor
Hoţii din locuinţe profită de naivitatea locatarilor

Un bărbat din oraşul sucevean Siret este cercetat penal de poliţişti după ce şi-a înscenat propriul furt.

La primele ore ale dimineţii de luni, 17 septembrie, Silviu P. a sunat la Poliţie şi a reclamat că în magazinul pe care îl deţine în Siret au intrat persoane necunoscute care i-au furat 10.625 de lei dintr-un birou administrativ. Suspiciunile oamenilor legii au pornit chiar în clipa când au ajuns pentru a efectua cercetări la faţa locului.

Patron important din Suceava, prins cu betoniere auto furate din Italia

„Echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Siret a constatat că uşa de acces în spaţiul de depozitare al magazinului este deschisă, neasigurată şi nu prezenta urme de forţare. În momentul în care echipa de cercetare la faţa locului a pătruns în magazin sistemul de alarmare s-a declanşat, fiind activat", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Un adolescent acuzat că a furat bani şi bijuterii de 40.000 lei din casele a şapte femei a fost reţinut

Ulterior, poliţiştii au stabilit şi ce anume s-a întâmplat. Mai exact, şeful magazinului a intrat în magazin folosind chei potrivite şi cunoscând codul de la sistemul de alarmare. Din biroul administrativ a furat cei peste 10.000 de lei, ulterior înscenând comiterea unui furt prin efracţie.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite