Poliţist sucevean agresat şi jefuit de un tânăr din satul Mironu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul a fost trimis în sat să cerceteze sesizarea făcută de Artica T., care reclamase că fiica sa ar fi sechestrată de un consătean. Fiul reclamantei l-a prins pe agentul de poliţie cu o mână de gât și l-a împins, încercând să-l lovească cu pumnii, moment în care i-a sustras telefonul mobil şi o mapă.

Ieri, în jurul orei 16.30, un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Rurale Păltinoasa a fost agresat şi jefuit de un tânăr din satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

Agentul a fost trimis să cerceteze o sesizare făcută prin numărul unic de urgenţă 112 de către Artica T., din satul Mironu. Femeia reclamase că fiica sa, Elena T., ar fi sechestrată la locuinţa lui Vasile Ţ., consătean. La locuinţa reclamatului, poliţistul a stat de vorbă cu părţile implicate şi a constatat că Elena T. locuiește de bunăvoie cu Vasile Ţ., cei doi având o relaţie de concubinaj.

La un moment dat, de poliţist s-a apropiat Petrică T., de 26 ani, cu antecedente penale, fiul reclamantei, care, fără niciun motiv și fără a da vreun semn că are intenţii ostile, l-a prins cu o mână de gât pe poliţist și l-a împins, încercând să-l lovească cu pumnii, însă poliţistul a parat loviturile şi a folosit sprayul iritant-lacrimogen, îndepărtând agresorul“, a precizat Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Agentului de poliţie i-au fost sustrase un telefon mobil, o mapă în care se aflau mai multe acte normative și suma de 50 de lei. După comiterea faptei, Petrică T. a fugit în pădurea din apropierea locuinţei.
 
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ultraj, fiind dispuse măsuri de căutare și urmărire a agresorului, întrucât se sustrage cercetărilor.

Citiţi şi: Şase focuri de armă trase de poliţiştii de frontieră suceveni pentru prinderea unor contrabandişti

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite