Poliţist agresat în maşina de serviciu de un individ încătuşat. Culmea, procurorii l-au lăsat liber pe agresor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Incidentul s-a produs pe raza localităţii Grămeşti, din judeţul Suceava, unde poliţiştii de Postul de Poliţie Bălcăuţi au intervenit pentru a-l potoli un individul recalcitrant. Poliţistul se afla la volan şi a fost lovit în cap, cu picioarele, de individul reţinut pentru scandal.

Dorin Costel Ungureanu are 50 de ani şi este cercetat pentru ultraj de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. La sfârşitul săptămânii trecute, individul s-a manifestat agresiv pe raza localităţii Grămeşti. Aşa că localnicii au sesizat Poliţia. La faţa locului a intervenit un echipaj de la secţia 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi.

Poliţiştii au încercat să-l legitimeze pe scandalagiu, dar n-au reuşit. Bărbatul a refuzat pur şi simplu. Aşa că oamenii legii l-au încătuşat şi l-au urcat pe bancheta din spate a maşinii de poliţie, pentru a-l duce la audieri. În timp ce maşina se afla în mers, scandalagiul încătuşat l-a lovit cu piciorul în cap pe poliţistul aflat la volan. 

În ciuda comportamentului agresiv, procurorii au considerat că Dorin Costel Ungureanu nu este un pericol publică şi poate fi cercetat în stare de libertate. Aşa că nici n-au mai cerut mandat de arestare preventivă de la judecători şi l-au plasat pe bătăuş sub control judeciar pentru 60 de zile.

Într-un comunicat de presă transmis redacţiei noastre, procurorii au precizat că dispunerea punerii în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Citeşte şi:

Maşinile cu volan pe dreaptă provenite din Marea Britanie nu vor mai putea fi înmatriculate în România

EXCLUSIV Cine este bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor susţinea anul trecut că e spion VIDEO

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite