Pantofi sport şi treninguri de marcă contrafăcută, confiscaţi din Bazar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pantofii sport şi treningurile au fost confiscaţi
Pantofii sport şi treningurile au fost confiscaţi

Poliţiştii suceveni au confiscat de la doi comercianţi adidaşi şi treninguri de marcă contrafăcută în valoare de aproximativ 3.000 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigarea Fraudelor au efectuat o verificare în municipiul Suceava pe linia respectării prevederilor Legii nr.84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, ocazie cu care în Bazarul Suceava au prins doi comercianţi care aveau spre comercializare produse de îmbrăcăminte contrafăcute.

Ileana B., de 24 ani, din municipiul Suceava şi  Dorinel M., de 37 ani, din localitate au fost prinşi în timp ce ofereau spre vânzare adidaşi şi treninguri Nike şi Adidas contrafăcuţi.

"În urma expertizării produselor  de către titularii de mărci a rezultat că produsele sunt contrafăcute, iar  firma din Bucureşti, reprezentantă a mărcii în cauză, se constituie parte civilă cu suma de 900 Euro, în cazul produselor pe care le comercializa Ileana B. În cazul celuilalt comerciant, Societatea de avocaţi din Bucureşti, reprezentanţă a mărcii, se constituie parte civilă cu suma  de 1000 lei", a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Femeii i-a fost confiscată marfă în valoare de 900 lei, iar bărbatului în valoare de 2.000 lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite