O ploaie torenţială cu grindină a făcut ravagii în satul sucevean Valea Stânii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puhoaiele de pe versanţi s-au reversăt cu viteză peste sat
Puhoaiele de pe versanţi s-au reversăt cu viteză peste sat

Mai multe gospodării din satul Valea Stânii din comuna suceveană Vatra Moldoviţei au fost inundate, în noaptea de luni spre marţi, în urma unei ploi torenţiale însoţită de grindină.

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au fost mobilizate încă de astăzi noapte pentru a-i ajuta pe locuitorii afectaţi de potop.

În satul Valea Stânii au fost afectate 22 de gospodării, fiind inundate şase locuinţe, dintre care una mai grav, şase beciuri şi curtea şcolii din sat.

Inundaţii, grindină şi podeţe distruse la Iacobeni

A fost necesară intervenţia pompierilor pentru a scoate apa dintr-o casă. Din fericire, niciun locuitor n-a avut de suferit grav din cauza revărsării apelor, relatează corespondentul Mediafax.

Din cauza ploii torenţiale s-a acumulat de pe versant un debit foarte mare de apă, iar trei pâraie, perpendiculare pe DJ 176, cel care traversează localitatea, au ieşit din matcă.

În urma unei ploi torenţiale în comuna Râşca a mai fost inundată o curte, iar într-o locuinţă a intrat apa, fiind necesară intervenţia pompierilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite