Mii de oameni din Suceava au rămas fără energie electrică timp de 12 ore în urma furtunii violente de vineri după-amiază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Linia de tensiune din zona Stulpicani-Frasin a fost ruptă după ce un copac s-a prăbuşit peste fire şi a rupt trei stâlpi de electricitate.

Alimentarea cu energie electrică în zona localităţilor sucevene Frasin-Stulpicani a fost întreruptă de vineri după-amiază, 7 iunie, după ce un copac a căzut peste linia de medie tensiune. Furtuna violentă a cauzat ruperea unui copac, care s-a prăbuşit peste firele de electricitate şi a cauzat prăbuşirea a trei stâlpi de electricitate.

Peste 3.000 de oameni au rămas pe întuneric noaptea trecută. Angajaţii E.On Au reuşit să remedieze defecţiunea în cursul dimineţii de sâmbătă, 8 iunie.

Prefectul de Suceava a menţionat, potrivit Mediafax, că din cauza ploii însoţite de grindină de vineri seară 500 de hectare de culturi din comuna Bălcăuţi au fost afectate.

În aceeaşi comună, a fost afectată o porţiune de 1,2 kilometri de drum comunal, iar în municipiul Fălticeni au fost afectate străzi pietruite pe o lungime de 4,4 kilometri.

Prefectul a mai declarat că nu sunt depăşiri ale cotelor de atenţie pe cursurile de apă din judeţ, singura situaţie de depăşire, cu cinci centimetri, fiind înregistrată pentru scurt timp vineri seară, pe pârâul Neagra, fără urmări.

Mai puteţi citi:

Sute de hectare de teren agricol şi drumuri comunale, afectate de ploi şi grindină, în judeţul Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite