Mihai Găşpărel, şeful Gărzii Forestiere Suceava, i-a trimis o poză la bustul gol unui activist de mediu

0
0
FOTO: Facebook/Legea Codrului
FOTO: Facebook/Legea Codrului

Şeful Gărzii Forestiere Suceava şi-a făcut un selfie, stând la soare, la bustul gol, şi i-a trimis imaginea activistului de mediu Tiberiu Boşutar, însoţită de un mesaj.

Activistul de mediu Tiberiu Boşutar, din Moldoviţa, a publicat recent un clip pe pagina de Facebook „Legea Codrului” în care a arătat că, în 2017, şeful Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Găşpărel, şi-a făcut o fotografie la bustul gol, stând la soare, pe care i-a transmis-o. Imaginea era însoţită de următorul mesaj: „Unii îşi ţin rotunjimile la soare. Te iubesc”.

În replică, activistul a scris: „Pe asta cu Te iubesc o păstrez”. Găşpărel a replicat: „Asta este. Am scris o...De acum trebuie să o şi dovedesc”. (imaginea este publicată la minutul 17)

Activistul a dat publicităţii întreaga poveste, după ce a aflat că Mihai Găşpărel ar putea fi numit la conducerea Gărzii Forestiere Naţionale, o instituţie publică care ar urma să centralizeze Gărzile Forestiere descentralizate la nivelul fiecărei regiuni.

Reprezentanţii Gărzii Forestiere Suceava au transmis un comunicat de presă în se arată că Mihai Găşpărel a transmis din greşeală imaginea unui alt destinatar. 

„Domnul T. Bosutar a dat publicităţii un fragment din conversaţia purtată în luna august 2017 prin intermediul unei reţele de socializare, având cunoştinţă de faptul că mesajele transmise de inspectorul şef al Gărzii Forestiere Suceava, ce fac obiectul articolului de presă, erau eronat postate în conversaţia dintre cei doi, acestea fiind de fapt adresate soţiei inspectorului şef. Deschiderea şi modul prietenesc prin care inspectorul şef a încercat să-şi scuze greşeala de a posta aspecte ce privesc spaţiul personal al acestuia fac obiectul unei campanii purtate în spaţiul public menite să discrediteze persoana acestuia. Acestea sunt scoase din context şi interpretate tendenţios cu scopul de a compromite prin orice mijloace persoana domnului Mihai Găşpărel”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii Gărzii Forestiere susţin că aceste campanii de compromitere publică a unor funcţionari publici, folosind aspecte din viaţa privată, fără niciun alt argument care să privească capacitatea şi pregătirea profesională, au devenit principala metodă prin care buna credinţă a societăţii civile este indusă în eroare. 

Vă mai recomandăm şi:

Prognoza meteo: Un nou val de aer fierbinte loveşte România. Unde se anunţă furtuni

Drama vieţii unei îndrăgite actriţe. Luminiţa Gheorghiu: Eu am luat locul întâi şi la durere


 


 

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite