Managerul Spitalului Judeţean Suceava, una dintre propunerile PNL pentru Ministerul Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, este, conform unor surse liberale, una dintre propunerile PNL pentru conducerea Ministerului Sănătăţii.

Preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat însă că este perioada zvonurilor, că nu are cunoştinţă de aşa ceva şi că nu a făcut demersuri pentru numirea lui Vasile Rîmbu în funcţia de ministru.

Economistul Vasile Rîmbu conduce cel mai mare spital din judeţul Suceava de zece ani, perioadă în care s-au făcut investiţii de 50 de milioane de euro. Astfel, s-au modernizat şi extins spaţii, s-a achiziţionat aparatură şi s-au făcut angajări din rândul medicilor şi aistentelor medicale.

Chiar în această săptămînă, urmează ca la Spitalul Judeţean Suceava să fie dat în folosinţă noul ambulatoriu, o investiţie de 8 milioane de euro care va funcţiona într-o clădire nouă cu patru etaje.

Vasile Rîmbu nu este membru al niciunui partid politic.

Spitalul Judeţean din Suceava a devenit unul dintre cele mai moderne spitale din România. Deşi construcţia nu este nouă, ba dimpotrivă unele pavilioane datează din anul 1893, în ultimii zece ani, unitatea medicală s-a transformat, fiind de nerecunoscut şi putând concura oricând cu spitale noi sau private din ţară sau din străinătate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite