Mama care şi-a omorât copilul nou-născut în canalizare, condamnată definitiv la 8 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Suceava a condamnat-o pe Gabriela Boghian (21 de ani) la opt ani de închisoare pentru omor, după ce în primă instanţă tânăra primise 16 ani de închisoare. Decizia magistraţilor suceveni este definitivă. Aceasta fost trimisă după gratii pentru că în septembrie 2017 ea şi-a băgat băieţelul nou-născut, de doar patru zile, într-o pungă şi l-a aruncat într-un canal colector. Cadavrul micuţului avea să fie găsit după câteva zile.

Curtea de Apel Suceava a admis apelul declarat de inculpata Gabriela Boghian împotriva sentinţei penale din data de 9 ianuarie 2018 a Tribunalului Botoşani. Judecătorii suceveni au desfiinţat în parte sentinţa apelată şi în rejudecare au redus pedeapsa aplicată tinerei pentru săvârşirea infracţiunii de omor de la 16 ani la opt ani de închisoare. Decizia magistraţilor suceveni este una definitivă.

La data de 21 noiembrie 2017, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au trimis-o în judecată pe inculpata Gabriela Boghian, din comuna Ungureni, judeţul Botoşani, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie raportat la omor”.

„S-a reţinut că, la data de 17.09.2017, după ce s-a externat din Maternitatea Botoşani, unde născuse, în ziua de 13.09.2017, un copil de sex bărbătesc, a mers în zona poligonului A.C.R., a dezbrăcat copilul, l-a introdus în două pungi de plastic, i-a pus şerveţele umede pe gură, a legat pungile şi le-a introdus într-o altă sacoşă din material textil, împreună cu o păturică şi haine, sacoşă pe care a aruncat-o într-un canal colector de ape pluviale; copilul a decedat, fiind găsit la data de 26.09.2017”, au arătat procurorii botoşăneni.

Conform anchetatorilor, Gabriela Boghian locuia în chirie într-un apartament din Botoşani. Aceasta a născut la data de 13 septembrie 2017 un băieţel cu o greutate de 3,25 kilograme. După patru zile petrecute la Maternitatea din Botoşani, tânăra a fost externată împreună cu fiul ei. Ea a luat decizia de a-şi omorî pruncul, astfel că l-a băgat într-o pungă şi l-a aruncat într-un canal colector, loc în care micuţul avea să fie găsit fără viaţă, câteva zile mai târziu.

Alte ştiri pe această temă:

Fetiţă de 4 ani, găsită înecată în baie. Mama fetei, educatoare, este principala suspectă

Bătrână omorâtă în mod groaznic la Cluj de propriul nepot, care împins-o în gol de la înălţime. Băiatul este bolnav psihic

Violatorul în serie care şi-a molestat toată familia a cerut eliberarea. Grozăviile săvârşite de Alin Beznă

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite